Тя е шумна, тя е кабрио, тя има малък багажник

...
Тя е шумна, тя е кабрио, тя има малък багажник
Коментари Харесай

На старо: Най-евтиният роудстър със задно в БГ

Тя е шумна, тя е кабрио, тя има дребен багажник и стеснен интериор, а влизането и излизането от него може да се съпостави с обуването на неуместна обувка. Но, когато един път се озовеш зад кормилото, внезапно стопира да ти пука за всичко. Не те интересува, че отиваш на море без багажа си, че отиваш в чужбина без приятелите си, че колената ти са схванати, че ушите са ти заглъхнали... Mazda MX-5 е пристрастеност. Само би трябвало да имаш желанието (и търпението) да я изпиташ на дълъг път.

Mazda MX-5 е най-евтиния роудстър със задно, който пазарът сега познава. За разлика от всяко BMW, МХ-5 е нагледно казано с тежестта на картинг и не съдържа повече от нужното. Заради леката задна част, пауър слайдовете с тази Mazda са чисто наслаждение. Като при всеки кабриолет втора ръка обаче и тук положението на гюрука е извънредно значимо, изключително през зимата.

Този лек като перце кабриолет е извънредно драйвърски насочен. Любопитното е, че макар всички вероятни ограничения за сигурност, новата генерация тежи 1 057 кг, което е напълно малко повече в сравнение с истинската MX-5, появила се на бял свят преди 25 години. Според мнозина експерти това е най-забавният относително на ниска цена кабриолет. Какви оферти от MX-5 могат да се открият у нас и на какви пари, вижте ТУК .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР