Тя е сериозна група, от доста време я наблюдават. Поработиха

...
Тя е сериозна група, от доста време я наблюдават. Поработиха
Коментари Харесай

Извънредно! Борисов разкри подробности за групата, отвлякла Адриан Златков


Тя е сериозна група, от много време я следят. Поработиха добре с нея доказателства много събраха. Занимавали са се с всичко, което може да ви мине през акъла. Министерство на вътрешните работи и прокуратурата работиха много по тази тематика и заслужават на следващия ден да си я разгласят. Мисля, че се оправиха доста добре. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка отвличането на Адриан Златков в ефира на bTV.

Той индивидът беше ошашавен, разяснява Борисов положението на бащата на отвлечения – Тони Здравков. Ако е отвлечено детето, единственото, което го интересува е не дали Министерство на вътрешните работи ще си свърши работата, а да си прибере детето. Една неточност и приключва съвсем постоянно, изключително, в случай че са били без маски, съвсем постоянно убиват индивида, добави министър председателят.

Помните, че „ Наглите “ ги разкрихме ние. Не отидох в Софийско или в Министерство на вътрешните работи, тъй като в такива случаи се следи придвижването на огромните началници. Те са готови хора. Те имат свои шпиони. То е същто като да отидеш в гаража на някого и да му откраднеш колите. Министерство на вътрешните работи поема големи старания ", сподели още министър председателят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР