Тя е само на 22 и вече е със солиден

...
Тя е само на 22 и вече е със солиден
Коментари Харесай

София Хаджипантели – моделът с една вежда

Тя е единствено на 22 и към този момент е със стабилен опит като модел. Има руса коса, плътни устни и страхотни сини очи, в които всеки мъж може да се „ изгуби “, само че нещо друго в лицето ѝ притегля вниманието на хората – прекомерно гъстите и черни вежди. Може би поради това някои марки я канят за своите фотосесии.

Може да се каже, че София Хаджипантели е с една вежда (просто лявата и дясната са толкоз окосмени, че се сливат). Винаги когато я погледнат, хората виждат първо нея, даже някои се стряскат от типа ѝ. Най-странното е, че това изобщо не я тормози по никакъв метод. Вместо да дава луди пари за оформяне на космите над очите като другите дами, тя взема решение да припечели някой лев от тях.

Красавицата, както самата тя се дефинира, си прави профил в Instagram и стартира да качва свои фотоси. Постепенно събира над 290 хиляди почитатели и си намира работа.

„ Не върша това, с цел да накарам хората да харесват веждите ми. Опитвам се да покажа, че човек може да живее съгласно личните си разбирания. Лично аз считам, че лицето ми наподобява доста по-добре с тези вежди. Не се пробвам да сътворявам наклонност “, изяснява София, която е родом от Кипър, само че емигрира в Съединени американски щати.

Хаджипантели разкрива, че има гъсти вежди от дребна. Опитвала се да ги поддържа по някакъв метод през годините, само че било пъклен мъчно и изморително. Още тогава ѝ се присмивали, само че тя привикнала с подмятанията. По-късно решила да ги остави да си порастват и не прави нищо по-специално с тях, с изключение на да ги боядиса. „ Видях видео в интернет, в което момиче боядисваше веждите с черна багра. Направих същото, а брат ми сподели, че в действителност ми стои добре “, споделя още тя и прецизира, че по принцип е естествено руса.

„ Ние всички се опитваме да представяме хубостта, само че под друг и неповторим ъгъл “, споделя пред сп. „ Harper`s Bazaar “ София, която се е снимала за „ Vogue “ и стилната линия на певицата Риана.

Наскоро моделът показа, че получава хиляди отрицателни мнения в обществените мрежи поради едната ѝ вежда, метода по който се гримира и облича. Дори ѝ отправяли смъртни закани. Въпреки това тя не се тормози, тъй като околните ѝ и приятелят ѝ я харесват такава каквато е. „ Срамно е, когато искаш да видиш хубавите мнения, само че първо би трябвало да минеш през целия този хейт, с цел да стигнеш до тях “, прибавя тя.

Русокоската желае да въодушеви повече девойки с ексцентрични вежди да не ги трансформират под въздействието на съвършените манекенки от списанията. Още нейни фотоси може да видите в нашата изложба.

Източник: tialoto
Снимки: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР