Тя е родена в Русия с лице като на възрастна

...
Тя е родена в Русия с лице като на възрастна
Коментари Харесай

Момиче се родило с лице на старица. Днес е на 25 години и ето как изглежда:

Тя е родена в Русия с лице като на стара жена и макар че на 16 години изглеждала като 50-годишна, се омъжила и има деца.

Преди 25 години в семейство Неженцев се родило момиче. Бременността била лека, всички проучванията и ултразвукът посочили, че бебето е изцяло крепко и се развива съгласно нормите.

Тогава в родилния дом лекарят и акушерката, които първи видели детето, били в неразбиране. Лицата им показвали боязън и недоумение … Майката Ирина поискала да види щерка си и когато й я посочили, едвам не припаднала.

 момиче с лице на бабичка

Няколко дни по-късно на дамата било обяснено, че момичето има рядко генетично заболяване – прогерия (при която се следят признаци, наподобяващо стареене) и за жалост няма лек за това.

 момиче с лице на бабичка

Обикновено децата с тази диагноза не доживяват до зрелост. Но за благополучие нашата героиня Катя е имала лека форма на болестта, единствено лицето й било е остаряло, а тялото и органите й се развивали съгласно биологичната й възраст.

 момиче-старо-лице

Съпругът на Ирина не могъл да издържи на подобен удар, не съумял да се помири с обстоятелството, че щерка му не е като всички останали и напуснал фамилията.

Ирина Неженцева почнала да отглежда момичето сама. Мнозина я съветвали да се откаже от нея и да я изпрати в сиропиталище, само че дамата въобще не се вслушала в тези препоръки Тя направило всичко, тъй че бебето й да не се усеща изключително, а да живее като всички други деца.

 Екатерина Неженцева

Първите компликации почнали още в детската градина – децата не възприемали Катя, те непрестанно се смеели и я мушкали с пръсти. Непрекъснато й задавали неточни въпроси и я унижавали.

Отначало момичето приемало това отношение към себе си доста мъчително, плачела и се обиждала от самото начало, а по-късно въпреки всичко успявала да одобри себе си и външния си тип.

„ Тогава взех решение да завладея хората не с външния си тип, а с мозъка, добротата и очарованието си. Най-важното във всеки човек е душата “, споделя Катя.

Постепенно се появили приятелки и другари. Единственото, което тревожело момичето, било, че не се схваща добре с противоположния пол.

През 2011 година мнозина научили за Екатерина Неженцева. Момичето било поканено в телевизионно предаване и там опитни хирурзи дали обещание да й оказват помощ да стане малко по-красива благодарение на пластичната хирургия.

Катя очевидно се разхубавила.

 младоженка

Благодарение на външните промени Катя съумяла да усъвършенства персоналния си живот и се омъжила. Скоро двойката си родила двама сина. Най-малкият, за жалост, наследил заболяването на майка си.

 прогерия

Сега „ момичето с лице на баба “ към този момент не поддържа връзка с публицисти, тя е заключила персоналните си страници в обществените мрежи. Тя не желае да прави повече от шоуто от персоналния си живот.

Известно е, че се е разделила със брачна половинка си и в този момент е с млад мъж, с който възнамеряват да си родят щерка. Относно многократните пластични интервенции, Катя споделя, че повече няма да ги прави.

 млада-жена-със-старческо-лице

“.. брачният партньор ми е удовлетворен от всичко. И здравето би трябвало да бъде предпазено. Щастлива съм, обичана и влюбена. И една щастлива жена наподобява по този начин. Много хора ми споделят, че съм цъфнала ”- споделя радостната Катя.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР