Тя е родена в Деня на детето и утре става

...
Тя е родена в Деня на детето и утре става
Коментари Харесай

Дни, преди 19-ия си РД: Крисия утрепа с визия ала д-р Енчев!

Тя е родена в Деня на детето и на следващия ден става на 19 години. Малката Крисия Тодорова взе, че порасна пред очите ни, въпреки и още да не й проличава. Или най-малко не й личеше до през вчерашния ден, когато се пусна неузнаваема в мрежата, с цел да покаже какво си е подарила за празника.

Доскоро Крисия, която сполучливо се прави на рапърка по стайлинг, си приличаше съвсем на дечко. На нейните години доста от връстничките й умерено могат да й минат и за майки. Криси обаче си е все с тази детска муцунка, най-вероятно, тъй като е запазила чистотата и добротата си.

Да я пита някой обаче за какво реши да подражава на кифлите, освен това на най-смотаните?! На фотото, което виждаме, устните на певицата са по този начин издути и изтумбени, че несъмнено е наляла повече от милилитър хиалурон, при все, че се предлага да се стартира и от половин милилитър.

" Криси, да не си идваш от лекар Енчев бе, дете?! В теб ни беше вярата, че ще останеш съответна и с класа, каквато си носиш по природа, само че не - хайде и ти в тима на бръмчалки и чалгарки, най-малко образно. Няма да се учудим в случай че на следващия ден те забележим и в редиците на Пайнер, па и едни балкони да туриш, от които да ти се изкриви стойката ", разясняват разочаровани консуматори в нета.

Криси обаче очевидно си се харесва по този начин, а и е обикновено - тя е дете от напълно новото потомство, което си желае своето. Дори и да наподобява еднотипно. Кой знае, може пък да го израсте.

Тагове: Крисия Крисия Тодорова д-р Енчев джуки скули хиалурон
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР