Тя е родена в Англия, а малко след появата й

...
Тя е родена в Англия, а малко след появата й
Коментари Харесай

Д-р Василев от „Откраднат живот” проплака: Дъщеря ми не искаше да ме погледне!

Тя е родена в Англия, а малко след появяването й на бял свят таткото имал свръхнатоварен работен график. В този интервал момиченцето изобщо не виждало татко си и се отчуждило от него. „ Снимахме сериал и редом с това кино лентата „ Възвишение”. Дълго време бях и в командировки. Близо 12 месеца ме нямаше у дома, прибирах се за кратко”, споделя известният артист.

На Алекс му лишило много време да откри още веднъж път към детето си, тъй като то действително не го познавало и бягало всякога, когато се опитвал да го гушне. Момиченцето пищяло и търсело единствено майка си Яна Титова. Постепенно Алексиев почнал да обръща повече внимание на щерка си, да излиза на разходки с нея и да цени всеки миг, който прекарват дружно. Така съумели да се сближат и в този момент 5-годишната Ая обожава татко си. Той обаче имал терзания, че обстановката може да се повтори с по-малката му дъщеря Хана, която се роди преди 6 месеца, защото още веднъж е покрит с разнообразни ангажимент и свободното му време е лимитирано.

Екранният доктор Василев се снабди с необятна известност около изявите си в киното и малкия екран, само че театърът остава неговата огромна пристрастеност. „ Бил съм единствено на 11 месеца, когато съм проходил на сцената на Пловдивския спектакъл по време на подготовки на татко ми Стоян Алексиев. Още от дребен знам, че това е моят път ", споделя звездата от „ Откраднат живот”.

Той приключва актьорското си обучение в Съединени американски щати, където прекарва близо 10 години от живота си. Алекс е единствено на 16, когато взема решение да напусне фамилията си и да заживее на различен континент. Родителите му го поддържат и не след дълго младежът се озовава напълно самичък в Америка – без доста финансови благоприятни условия, само че с огромни упоритости. „ Обичам Ню Йорк! Уникален град! Обожавам даже миризмата на асфалта му. Да, постанова се да бачкаш по 18 часа в разнообразни заведения, да чистиш кенефи, да вършиш черна работа, само че всичко това има смисъл”, споделя за премеждията си артистът.

Той не крие, че до момента в който следва в Щатите, работи какво ли не, с цел да се устоя. Бачка на градеж, опитва се като барман и сервитьор, само че не се отхвърля и продължава да мечтае за огромния си пробив. Не стопира да върви по кастинги и по този начин се урежда с няколко епизодични функции в холивудски продукции. Алексиев дефинира себе си като човек, който не може да се стои на едно място. Пътува непрестанно и преди 8 години взема решение да смени Ню Йорк с Лондон. Там живее известно време с половинката си Яна Титова, която също е актриса. „ Станах татко за първи път напълно млад. Винаги съм си представял, че ще се кротна и ще основа семейство най-малко на 49, само че по този начин се случи – беше ненадейно и за двамата”, споделя Алекс. С половинката му вземат решение да се открият в Лондон, тъй като там се снимат огромна част от холивудските продукции, а те мечтаят за кариера освен у нас, само че и в чужбина. Въпреки това постоянно летят до България – и на отмора, и по работа, написа Уикенд.

Откакто се снима в сериала „ Откраднат живот”, Алексиев прекарва повече време на родна територия. Признава, че е играл противоположен, изнасилвач, палач, само че би отказал роля, в случай че няма химия сред него и театралния му облик. Героят му доктор Александър Василев незабавно го притегля с тежката си орис и комплициран темперамент. За да влезе сполучливо в облика му, артистът участва на няколко комплицирани интервенции в Александровска болница. Това обаче по никакъв начин не го тормози.

„ Малко съм перверзен. Като дете ми се щеше да намеря мъртвец на улицата, да го отворя и да видя какво има вътре”, шокира звездата с признанието си. Освен това участва персонално и на раждането на щерка си Ая, където ловко асистира на акушерките и оказва помощ на жена си с напъните. След което пък собственоръчно прерязва пъпната шнур на бебето.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР