Тя е различна, но винаги ще я познаете по отношението

...
Тя е различна, но винаги ще я познаете по отношението
Коментари Харесай

Нашите 7 издайнически признака на истинското момиче от града

Тя е друга, само че постоянно ще я познаете по отношението й. Тя има позиция за живота, за себе си, за другите и нито я крие, нито я натрапва. Нито пък я взима прекомерно на съществено, тъй като знае, че рано или късно ще би трябвало да я преразгледа – нещата се развиват и тя се развива. Нали постоянно търси себе си! Но не намира проблем в несъвършенствата. Тя е самостоятелна, непокорна и смела и по принцип по никакъв начин не обича да си мълчи. Понякога си прехапва езика, тъй като, казано на глас, това, което си мисли, би прозвучало прекомерно язвително. Тя е момичето от града и ето по кое още ще я познаете.

1. Без изпитание

Нещата или се получават, или не. Никога не би трябвало да наподобява, все едно е положила прекалено много старания те да станат. Още по-срамно би било някой да си намерения, че тя желае нещо непременно, без значение дали е мъж, работа, план, покачване, пътешестване или каквото и да е друго на света. Като не става, ще пристигна нещо друго, животът е пред нея. Хората, които показват несъразмерна и безпринципна упоритост, несъзнателно стават обект на нейните насмешки. Небрежно и тънко, несъмнено, когато изпадне мотив.

2.  Без прекаленост

Нищо не би трябвало да е допълнително. Тя в никакъв случай не поставя прекомерно мощен грим, а боже опази, блестящи сенки денем, и в никакъв случай не прекалява с бижутата. Никога не е прекомерно публична или издокарана за мотива, нито пък ще я видите да танцува прекомерно безрезервно на дансинга, да се смее или да приказва прекомерно високо. Домът й в никакъв случай не е съвършен – кой има време за съвършенство! Ако косата й е направена, червилото не е наложително. А прическата също изобщо не е наложителна, в случай че обувките й са ослепителни. Задължително е единствено да има колорит на немарливост или на недовършеност, и да, непоколебим костюм с панталон постоянно може да се съчетае с, дори е съвсем наложително. Ако роклята е прекомерно публична, ще оправи нещата, като се наметне с дънково яке. В противоположен случай някой ще си намерения, че е пристигнала непременно.

3.  Без предубеждения

Предразсъдъците издават липса на убеденост. Например че чантата, коланът и обувките би трябвало да са в един цвят. Или че след 30 години ти минава срокът на валидност, а след 40 не трябва да се появяваш без грим. Че с шефа не се спори. Че девойките не пият бира и не ядат шкембе супа. Че всички чинии на масата би трябвало да са от един сервиз. Че не се ляга с мъж на първата среща. Че девойките не псуват. Тя има хомосексуални другари, а дребният й брат носи расти. Ако обувките я убиват, просто ги събува и продължава боса. Кой я разяснява, изобщо не я интересува. Не би й хрумнало да си ревизира държанието даже в случай че й го кажат.

4.  Без показност

Много е неубедително да обясняваш на другите коя си ти. Съдбата незабавно ще го опровергае. Момичето от града е наясно със себе си и няма потребност да го заявява посредством полезностите си. Равноправието на дамите е значимо, само че тя не назовава себе си феминистка. Хубавите облекла са нещо прелестно, само че никой не би трябвало да може да реши за какъв брой пари е облечена сега. Може да не е почитател на Лозенец, само че не отхвърля дълъг уикенд на нашето море. Може и да е влюбена в Париж, само че не изяснява нонстоп какъв брой е гадна София. е страхотна актриса, само че може ли да спрем да го повтаряме с мотив и без мотив? А да приказваме какъв брой е крепък Джъстин Трюдо, е толкоз 2015. Живеем в задоволително забавни времена, та дано си приказваме и за тях.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР