"Тя е просто едно момиче, което иска шоу", казва за

...
"Тя е просто едно момиче, което иска шоу", казва за
Коментари Харесай

Скандално втора: неудобната бивша на Тръмп

"Тя е просто едно момиче, което желае шоу ", споделя за нея Ивана Тръмп в телевизионно изявление.

"Аз съм от непретенциозно семейство в Джорджия, с морални полезности, ценящо духовното израстване ", споделя тя за себе си.

А Доналд Тръмп не споделя нищо за нея. Въпреки че тя е втората му брачна половинка. Марла Мейпълс, скандалната жена след Ивана и преди Мелания, която не е в светлините на прожекторите.

ВИЖТЕ МАРЛА МЕЙПЪЛС, ВТОРАТА СЪПРУГА НА ДОНАЛД ТРЪМП - СНИМКИ

Коя е Марла Мейпълс

Марла Ан Мейпълс е родена на 27 октомври 1963 година в щата Джорджия, в фамилията на някогашен модел и сътрудник за недвижими парцели. Тя се е занимава с баскетбол, като в тийнейджърските си години тя неведнъж печели разнообразни локалнi състезания за хубост. Мечтата й е да се състезава за короната "Мис Съединени американски щати ". Най-големият й триумф е короната "Мис Тропик Хаваи ".

1989 - годината на смяната

1989 година е основна за Марла. Главно тъй като тогава младата Марла среща Доналд Тръмп, по това време, женен за чешката манекенка Ивана.

Марла и Доналд стартират извънбрачна връзка, като по думите на Ивана, тя желае популярност и преследва благосъстоянието на Доналд.

Краят на брака на мултимилионера идва след шеметно гонене на ски-писта в Аспен сред Ивана и Марла.

Съпругата на Тръмп се спуска след младата жена и вика след нея за какво желае да унищожи брака й.

Следва гръмък бракоразвод, от който Ивана излиза с доста, доста пари. А Марла става брачна половинка №2. Това става факт при започване на 1993 година.

Момиче, на име Тифани
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР