Тя е просто един сдъвкан и изплют човек, изтезаван брутално

...
Тя е просто един сдъвкан и изплют човек, изтезаван брутално
Коментари Харесай

Кристина за убийството на двете си деца: Съжалявам за всичко, което се случи

 Тя е просто един сдъвкан и изплют човек, изтезаван брутално доста години душевен. Това се прави безусловно в задния двор на полицията. Това споделя братът на Кристина Дунчева, умъртвила двете си деца в Сандански, Илиян Дунчев.

Той изясни в студиото на Би Ти Ви, че едвам в последните месеци сестра му е стартира да се оплаква. Посъветвал я да се върне у дома, да си наеме юрист и да се търси правдивост от институциите.

Според брат й Илиян към момента неосъзнава, че децата ги няма. Не ги загатва, не приказва за тях. И той не повдига въпроса, тъй като душeвността й е разрушена, лабилна е. Сега за първи път е усетил в нея разтуха, откакто брачният партньор й е наказан за домашно принуждение. 

Аз се колебая, че тя е физическият палач на децата. Много се колебая в бащата, бе безапелационен брат й Илиян. Сега най-вече ме интересува по какъв начин върви следствието. Защото това ликвидиране е огромна тайнственост за мен, добави той.  

Срещнах се с нея и след убийството на децата. Тя не отговаряше и не реагираше на моите въпроси. Гледаше в една точка и в един миг сподели единствено: " Съжалявам за всичко, което се е случило ", описа пък юристът юристът на Кристина.

Преди да срещне Георги, тя не е проявявала такава психическа неустойчивост. Никога не е проявявала експанзия, по тази причина и се колебая тя да е физическия причинител на това действие. Съмнявам се, че бащата е виновен. Помислете единствено - кой естествен човек ще чака 4 часа очевидци, с цел да си влезе у дома, описа братът. При една от срещите ни с Кристина към 1-2 седмици преди убийството на децата тя беше извънредно сломен.

Тя повтаряше, че не има вяра на никого, че той има доста мощни позиции в Сандански, че всички били на негова страна - и полиция, и съд, и щял да й вземе децата. Разказваше ми, че той се опитвал да възпитава децата по макаренковски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР