Тя е пример за това как понякога нашите недостатъци могат

...
Тя е пример за това как понякога нашите недостатъци могат
Коментари Харесай

Жената с най-голямата уста в света е ТикТок звезда

Тя е образец за това по какъв начин от време на време нашите дефекти могат да се трансфорат в най-силните ни козове.  изобилства от консуматори с огромни усти, само че една от звездите на платформата, следвана от 1,7 милиона души, наскоро потвърди, че нейната уста безусловно е най-голямата.

От Гинес потвърдиха, че Саманта Рамсдел от Кънектикът е дамата с най-голяма уста в света. Устата й е с ширина 6.56 сантиметра, а в отворено състояние надхвърля 10 сантиметра. Рамсдел споделя, че постоянно е знаела, че има огромна уста, само че едвам откакто " децата от ТикТок " споделят, че устата й може би е с рекордни размери, тя взема решение да кандидатства за върха.

" Никога не съм считала, че в допустимо да бъда толкоз известна поради моята уста ", споделя тя.

Във видео, публикувано от Гинес, Саманта споделя през какви компликации със самочувствието е предходна, когато е била дребна, като можем да забележим и детските й снимки, от които грее една безкрайна, лъчезарна усмивка. Включени са и демонстрации, от които излиза наяве, че рекордьорката може да побере два чийзбургера в устата си, както и цяла порция картофки.



Въпреки че тя съумява без проблем да постави три понички в устата си и с това сега да печели известност, а и самопризнание от Гинес, огромната уста не постоянно е носела единствено позитивни страсти на Рамсдел. Но детството към този момент е забравено, а на 31-годишна възраст Рамсдел намерено се радва на своите 1,7 милиона почитатели в известната платформа.

" Това е нашата суперсила. Това е нещото, което ни прави неповторими и специфични ", споделя тя, призовавайки хората да гледат на нещата, които ги вършат разнообразни, като на опция, а не минус.

" Всички би трябвало да се радваме на нещата, които ни вършат разнообразни от другите. "

Рамсдел се надява някой ден да има лично шоу, в което да показва своя комизъм, изострен ум и певчески качества.

 
Това е най-младата жена, посетила всяка страна в света
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР