Тя е пловдивчанка, но се държи като дива селянка с

...
Тя е пловдивчанка, но се държи като дива селянка с
Коментари Харесай

Бомбата избухна: Ето на кого се сложи напористата миска Венцислава Тафкова!

Тя е пловдивчанка, само че се държи като дива селянка с милион комплекси. Бившата Мис България Венцислава Тафкова от дълго време счита, че е почтена минимум за столицата и настойчиво драпа да се намърда там - за непрекъснато. Фактът, че татко й е състоятелен човек под тепетата обаче очевидно не е задоволителен, с цел да й купи скъпарски апартамент в София, по тази причина тя интензивно търсеше богати мъже.

Венцито от дълго време омачка чаршафите на някогашния на Емануела - Мартин Николов Елвиса, само че по този начин и не получи нищо от него. Какъв ти апартамент, какво ти общуване, той даже за съществено гадже не я взе, а още веднъж се върна при зеленооката певица, която по-късно го разкара.

След Елвиса Тафкова не се е появявала с различен мъж, колкото и да й се щеше, само че ето, че през днешния ден преднамерено и обществено разгласи новината - съумя да се постави на някого! Ура!

Уж без да желае, Венцито си пусна фотография от автомобила на тайнствен господин, чиято ръка с мъжки часовник се отразява ясно в слънчевите й очила. Мислите, че това е в действителност инцидентно?! Ние не! Съвсем осъзнато и много простовато, Тафкова преднамерено навря в очите на всички, че и си заплати на медии, с цел да раздухат новината - ауу, вижте я, към този момент е с богато гадже...

А дали е по този начин, или това е просто инцидентен прочут на миската, ще стане ясно занапред. Ако има другар, то не би следвало да се крият като нарушители дълго време, нали?!

Тагове: Мис България Венцислава Тафкова Елвиса Емануела Мартин Николов Елвиса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР