Тя е наследницата на империята Сваровски. Затова, естествено, сватбата на

...
Тя е наследницата на империята Сваровски. Затова, естествено, сватбата на
Коментари Харесай

Наследницата на несметни богатства Виктория Сваровски се омъжи с рокля за близо милион долара

Тя е наследницата на империята „ Сваровски ”. Затова, естествено, сватбата на Виктория Сваровски бе с извънземни мащаби. 23-годишната, която е известна певица в Австрия, мина под венчилото с приятеля си Вернер Мюрц, който е изтъкнат предприемач в вложенията в парцели. Той е на към 40 години. Сватбата бе вдигната през предишните почивни дни в Триест, Италия, написа в. " Дейли Мейл ".   Кристалната наследница порази гостите с ръчно направена рокля с тегло от 46 кг, обсипана с над 500 000 камъка Сваровски. Тя е дело на международно известния дизайнер от Дубай Михаел Кинко (Michael Cinco), който е изработвал тоалети за Бионсе, Дженифър Лопес, Риана и Лейди Гага.

Съобщава се, че роклята е излязла на булката 900 000 $.

Двойката, която се е срещнала през 2010 година, сподели своите сватбени клетви в Катедралата Сан Гуисто (Cathedral of San Giusto) пред 250 посетители.
Старт на празничния уикенд бе даден с блестяща вечеря в жанр „ паста и любов” в The Piazetta в курорт Фелисия вечерта преди самата женитба. Краят на сватбата бе комплициран с „ брънч за сбогуване” през днешния ден след церемонията.

Виктория, която е родена в Инсбрук и е известна с това, че изпя песента към кино лентата „ Хрониките на Нарния” Voyage Of The Dawn Treader, а също и завоюва немското издание на Танцувай със звездите през 2016 година, бе заведена до олтара от татко си Пол Сваровски.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР