Тя е на мнение, че суровоядството е процес на осъзнаване

...
Тя е на мнение, че суровоядството е процес на осъзнаване
Коментари Харесай

Топ Диетолог Ни Даде Тайната! Тези Храни Са Броня За Тялото През Есента, Гонят Коварните Болести!

Тя е на мнение, че суровоядството е развой на осъзнаване и извънредно потребен метод на живот. По думите й, постоянно се храним, тъй като сме водени от алчност.

" Единият вид е да се храним напълно сурово. Другият вид е да се задушат на пара някои зеленчуци. За да бъдем здрави, тялото ни се нуждае от О2. Сокът от пшеница е извънредно потребен със своите свойства. Изцежда се и се пие заран на гладно ", посъветва хранителният съветник.

Яна Данаилова моли есента да се употребяват кореноплодни зеленчуци. Тя акцентира значимостта на това да ядем сезонни плодове и зеленчуци.

" Природата знае с кои витамини да зареди тялото ни. Плодовете не се употребяват с главното ядене. Или на гладно, или на два часа разстояние от главното ястие. Тялото ни се чисти от 04:00 до 12:00 часа ", уточни тя и добави, че е неверно фрешът да се употребява с главното ястие.

" Не бива да се яде плод за десерт. Консумирайте ряпа, цвекло, морков, зеле, карфиол, а от плодовете избираме грозде и се стараем да се храним сурово. Като добавка могат да се употребяват само кълновете ", изясни експертът.

Яна Данаилова посъветва да стартираме деня си с противоположен душ, след който да отделим 10-15 минути за оживление.
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР