Тя е на 73, той няма 30.Тя е богиня, жива

...
Тя е на 73, той няма 30.Тя е богиня, жива
Коментари Харесай

Снимката, която окончателно срути табуто

Тя е на 73, той няма 30.

Тя е богиня, жива легенда, еманация на френската хубост! Зад гърба си има най-малко 66 кино лентата, неизброими награди, номинации. Имала е доста обич в живота си и доста бурни връзки. Муза на гении като Луис Бунюел, Франсоа Трюфо, Роман Полански, Роже Вадим, Марчело Мастрояни, Ив Сен Лоран... През годините е била лице на колоси като L’Оreal и е вдъхновението зад серията M•A•C Beauty Icon. Една жена, която е видяла доста и е трансферирала легендата за себе си и в XXI век.

Той цялостен живот мечтае да танцува, само че стартира късно. На 21 отпътува за Ню Йорк, с цел да потърси своя кумир Бруно Фалкън – учителят по танци на Майкъл Джексън. Намира го и съумява да учи при него два месеца. После идва късмет, който не е за изпускане – роля във филм. След прожекцията на първия му и единствен към този момент филм, Divines, в Кан тази година публиката приветства 10 минути и не желае да си тръгне!

Тя е Катрин Деньов. Той е Кевин Мишел .

Среща ги Никола Гескиер , изобретателният шеф на Louis  Vuitton . В една поредна за Катрин Деньов колаборация с марката, за една нова рекламна акция, за която не се знае безусловно нищо също така, че зад камерата й е геният Брус Уебър .

И една снимка-тийзър в Инстаграма на Гескиер, на която виждаме доста – взор, намек, смяна. Реакциите са hot! и тя е тъкмо такава – гореща и предизвикателна, само че не шокираща, а действителна. За Франция, за света.

Табутата и предразсъдъците са просто непотребен звук и скука пред любовта, която е на всички места и за всеки.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР