Тя е на 49 и не се срамува от тялото

...
Тя е на 49 и не се срамува от тялото
Коментари Харесай

Наоми Кембъл – моделът, който обича тялото си

Тя е на 49 и не се срами от тялото си. Тя е Наоми Кембъл и не ѝ пука да застане пред обектива както майка я е родила.

„ Отне ми дълго време, с цел да се усещам добре в тялото си. Това е нещо, което идва с възрастта и се случи в последните няколко години “. Това разкрива дивата, която смая почитателите си, качвайки своя фотография в Instagram.

Звездата, която изгрява на стилния подиум едвам 15-годишна, се е съгласила да театралничи гола за английското издание на „ Vogue “.

Кадърът демонстрира, че фотосесията е направена в пустинята на Кения. Наоми е застанала в тил – топлес, единствено с тъничък златен аксесоар, който виси на кръста ѝ.

Пред списанието Кембъл споделя, че като тийнейджърка нямала самочувствие и изобщо не се харесвала. Тя постоянно чувала насмешки, че е прекомерно слаба. „ Чувствах се добре само когато ходех на уроци по балет. Тогава бях себе си в моето тяло и забравях за всичко останало “, споделя тя.

В началото на своята кариера Наоми била доста скована и не знаела какво да прави по време на фотоси.

„ Бях доста смешна. Единствените придвижвания, които правех пред камерата бяха тези, които знаех от балета – скачах и правех пируети. Едва когато започнах да фотографирам със Стивън Мейзъл се научих, че би трябвало да съм неподвижна, тиха и да върша избрани пози с тялото си. Но даже и тогава когато трябваше да фотографирам фотосесии по бански или долни дрехи се усещах извънредно неуверена. В всекидневието ми когато излизах на улицата по дънки или чеп постоянно връзвах на кръста си пуловер, с цел да се прикрия “, спомня си тя.

„ Научих се да не одобрявам тялото си за даденост. Много хора преди ме съдеха, че съм кариеристка и работя доста над лимитите си. И това в действителност беше по този начин. Днес, с времето се научих, по кое време нуждая се от отмора. Вече зная по какъв начин да се излежавам по през целия ден на плажа или да си остана в леглото когато съм имала тежки работни седмици “, споделя още Кембъл, която не крие, че ѝ трябвали повече от 20 години, с цел да заобича тялото си.

Преди броени дни майката на звездата – Валъри Морис, сподели страхотна форма, снимайки се по бански.

Източник: tialoto
Vogue/Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР