Тя е на 41 години, но вече знае какво може

...
Тя е на 41 години, но вече знае какво може
Коментари Харесай

Шикерова разкри твърде притеснителна комуникация между Нова телевизия и БАБХ

Тя е на 41 години, само че към този момент знае какво може да трансформира един публицист в някогашен, по този начин стартира своя материал " Свободна Европа ". " Нормалността и желанието да си вършиш работата по този начин, както би трябвало, като публицист – това те прави някогашен ". Казва се Генка Шикерова и е добре позната на българската аудитория като един от дребното проверяващи кореспонденти у нас.

В началото на месец юни Нова телевизия освободи от работа Шикерова и нейната колежка Миролюба Бенатова. А преди дни Генка, взаимно с Антикорупционния фонд, разгласява свое обстойно следствие, разобличаващо скица за точене на средства от Българската организация за сигурност на храните (БАБХ). Само за 24 часа видеото се трансформира в шлагер в обществените мрежи, а редица сътрудници на Шикерова означиха, че щом малките екрани не желаят властта да бъде разобличавана за това елементарно се намират други канали.

Материалът, който Шикерова осъществя в партньорство с Антикорупционния фонд (а преди този момент част от него разгласява във вестник " Сега " ), незабавно провокира незабавна инспекция на прокуратурата в организацията. Оказва се обаче, че следствието е било готово още от септември 2018 година, до момента в който Шикерова работи в Нова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР