Тя е момичето с голямата усмивка, което пее навсякъде и

...
Тя е момичето с голямата усмивка, което пее навсякъде и
Коментари Харесай

Михаела Маринова и животът по ноти

Тя е момичето с огромната усмивка, което пее на всички места и когато и да е. Животът й е музика, само че в случай че събитията не се бяха стекли по този метод, евентуално в този момент щеше да се занимава с биология, по която залита от дребна.

Но ориста си знае работата. Преди четири години Михаела Маринова се качи на сцената на " Х фактор ", а през днешния ден е измежду най-актуалните българските поп реализатори. Първата й среща с музиката обаче е доста по-далеч във времето. Вокална школа, уроци по пиано и цигулка - по този начин животът й минава по ноти и в метафоричен, и в дословен смисъл.

В последната си ария " Tiempo " Михаела за първи път пее на британски и малко на испански. Идеята е песните, които извършва, да доближат до още по-голяма аудитория и отвън България. " Всеки реализатор мечтае за международната сцена, това е нещо естествено, и възприятието да те харесват разнообразни публики от разнообразни краища по света, сигурно е необикновено ", споделя тя.

 Снимка 394493

А около фантазиите за интернационален триумф се покрадва и още една, много смела - дует с Ариана Гранде. Но Михаела освен мечтае, а и работи. Днес, след присъединяване си в " Х фактор " и в " Като две капки вода ", тя не се усеща като в непрекъснато съревнование. " По-скоро се старая да се развъртвам и да бъда в крайник с всичко, протичащо се в областта на музиката, освен тук, само че и в международен мащаб. "

Затова и в последно време от заран до вечер е с живите осъществявания на най-актуалните имена на международната музика сега. А в случай че я накараме да си напомни своя най-вълнуващ миг на сцената, незабавно изстрелва: " Когато бях дружно с Джеймс Артър! "

Оттогава минаха няколко години и това, на пръв взор, срамежливо момиче се трансформира в красива жена. Дали тогава дълбокото нагазване в шоубизнеса е изискало смяната във визията й? Не, по-скоро нещата са се случили по натурален метод, тъй като просто е пораснала и към този момент не е ученичка.

Новият си жанр Михаела дефинира като спортно-елегантен, а методът, по който наподобява във видеото към " Tiempo " за нея е сантиментален, само че не и провокативен. За реализира тази визия, тя се доверява на Антония Йорданова за тоалетите, на Стоян Кунев за косата, и на Алина Манова - за грима. " Получи се тъкмо, както си го представях. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mixaela Marinova (@mixaelamarinova) на Окт 28, 2018 в 3:11 PDT

Какво е да си на 20 и толкоз прочут?
Чувствам се щастлива и задоволена от постигнатото дотук.

Как се печелят 140 хиляди почитатели в Instagram , с изключение на с музиката, която вършиме?
Приятно е да споделям с почитателите си по какъв начин минава всеки мой ден, съпроводен от приятни моменти от всекидневието. Старая се да давам отговор на всички и да сътворявам по-близък контакт, тъй като почитателите са всичко.

Музикално съревнование, предаване за гении, няколко шлагера. Какво още да чакаме от Михаела Маринова?
Още мнооого шлагери, естествено. А може и нещо по-голямо... само че ще го запазя в загадка.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР