Тя е магьосница, добрата фея, която се появява в най-важния

...
Тя е магьосница, добрата фея, която се появява в най-важния
Коментари Харесай

Булчинските рокли, които не сте виждали досега

Тя е вълшебница, положителната самодива, която се появява в най-важния миг в живота на една жена, с цел да го направи още по-незабравим.

Сара Хирш не всеки път е мислела, че ще шие сватбени рокли. Преди години се интересувала от кино, а фантазията ѝ била да прави костюми за спектакъл. Към днешна дата признава, че основаването на сватбени рокли наподобява доста на основаването на театрални костюми.

ВИЖТЕ НЕОБИКНОВЕНИТЕ БУЛЧИНСКИ РОКЛИ НА САРА ХИРШ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Освен че роклите на Сара са възхитителни, методът, по който ги показва на публиката, също е доста забавен.

"Концепциите за фотосесиите постоянно са подчинени или на концепцията на представяната сбирка, или са средство за описване на избрана история, предаване на съответно чувство. Стремя се да работя единствено с хора, които чувствам по някакъв метод. За мен най-хубавите фотографи, гримьори, фризьори и модели са вдъхновяващи, безстрашни и леки хора, с възприятие за комизъм... Те постоянно обогатяват и уплътняват първичната ми концепция и най-после се получава една вълшебна комбинация от всички нас ", споделя дизайнерката в изявление на Венелина Стоянова за Vesti.bg.

- Кое е най-хубавото нещо, което си чувала за роклите си?

- Може би, че са вълшебни и доста нетипични.

Сара подарява стихия от страсти на всички булки с тоалетите си, само че мислила ли е за своята женитба.

Младата дизайнерка споделя, че би се омъжила в Мароко или някъде в Аржентина, или пък на някоя лодка в морето с лека и ефирна рокля и наложително с малко цвят за лукс.

Красивите неща изискват доста работа, самообладание и ентусиазъм, последното Сара черпи безусловно отвред.

"Може да е изпусната дума, филм, картина, някой инцидентно срещнат човек. Обикновено арестувам вдъхновението за малко в себе си, преповтарям го, нощувам и го пущам... След известно време се връща при мен доста плътна и добре завършена концепция, с която мога да работя. Никога не насилям ентусиазъм. Ако съм без батерия, просто се оставям на умората и не върша нищо или ходя на море и се бродя напразно по през целия ден ".

6 дами се появиха с една и съща рокля на женитба

13 дами и техните кралски булчински рокли

- Привързваш ли се към роклите си и има ли тоалет, който има особена стойност за теб?

- Привързана съм към роклите, до момента в който ги сътворявам. Често доста дълго нося в себе си концепцията за това какво следва, по какъв начин желая да го опиша и с какви средства. Когато обаче един път ги направя, те си стават свои лични същества и нямам сантимент към тях.
 Le Soleil Le Soleil
- Коя е роклята, лишила най-вече време?

- Във всяка сбирка има по една по-сложна рокля, в последната - Fleurs du Mal беше Le Soleil. Една в действителност грандиозна трипластова рокля, украсена с ръчно везана бронзова бродерия, изискваща хем доста обсег, хем доста ръчен труд и точност.

- Кой е въпросът, който чуваш най-често от бъдещите булки?

- Колко време имам?

Нов шлагер: Голият брачен гащеризон

Коя сватбена рокля е била шлагер в годината ти на раждане

Работата на Сара е ценена освен от клиентите ѝ, само че и от необятната публика. През 2017 година тя печели премия от сп. "Грация ". Казва, че за нея са удовлетворяващи както огромните награди, по този начин и реакцията на клиентка, когато види роклята си.

"Двете неща са разнообразни и сами по себе си доста удовлетворяващи, не желая да ги съпоставям и градуирам ".

- Сара, защо мечтаеш?

- Мечтая да запазя способността си да се сюрпризирам, да стана човек, който почитам във всеки един житейски аспект и обстановка, да поживея в Южна Америка. А от време на време просто бленувам да се наспя.

- Как виждаш живота си след 15 години?

- Може да съм се пенсионирала рано и да пребивавам на някой остров и да ловя риба по през целия ден или да съм си сменила фрапантно специалността и града и да стартирам изначало. Няма значение къде се виждам в този момент, за мен е значимо да запазя желанието си за новото и да имам смелостта да променям посоката, когато е нужно.

- Кога разбра, че си в действителност добра в това, което правиш?

- Това като че ли в никакъв случай не се схваща дефинитивно. Аз нямам чувство, че "постигам " нещо, по-скоро се усещам длъжна да извадя от себе си това, което ми е хрумнало и да очаквам идната концепция.

- Ако не беше модата, щеше да се занимаваш с...

- Кино.

- Каква е Сара отвън света на модата?

- Извън модата съм неприятната самодива - за баланс:) Като цяло, при мен няма отвън, постоянно съм с единия крайник вътре.

Иначе, както споделих, обичам морето, киното и да се бродя напразно из непознати градски улици, да се групирам с приятните ми другари откачалки, да хапвам сръбска скара и да пия бира, да дремя до късно, да рисувам...като цяло всички благинки на живота доста ги обичам.

- Би ли довършила изречението: Обичам работата си, тъй като....

- Е непредвидима.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР