Тя е красива, усмихната и истински забавна. Тя е Дженифър

...
Тя е красива, усмихната и истински забавна. Тя е Дженифър
Коментари Харесай

Теру: Анистън се предаде пред социалните мрежи, но е много забавна

Тя е красива, усмихната и същински занимателна. Тя е Дженифър Анистън и от близо седмица всички ние следим нейния Instagram профил. Въпреки че не харесваше обществените мрежи и нееднократно споделяше в изявленията, че не желае да ги употребява, звездата от „ Приятели “ се съобщи. А може би е направила тази крачка чисто от маркетингова позиция.

„ Кълнеше ми се, че в никакъв случай няма да се появи в Instagram “. Така някогашният на актрисата разяснява нейния профил и фурора, който провокира още с първата си качена фотография. Джъстин Теру бе един от нейните най-близки, който я поздрави и качваше фотоси с нея преди този момент.

„ Тя е същински занимателна “, разяснява той за изданието „ Extra “. По думите му, първоначално му било чудно по какъв начин толкоз бързо Анистън си е трансформирала мнението за „ живота “ в обществените мрежи.

„ Чудесно е, че тя направи тази страница. Най-накрая хората ще схванат какъв брой мощно възприятие за комизъм има Джен. Не че за света това е някаква огромна загадка, само че доста от почитателите ѝ даже не подозират какъв брой е занимателна тя “, изяснява още Теру.

Джъстин Теру и Дженифър Анистън се разделиха при започване на предходната година.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР