Тя е красива, млада дама- нежна, крехка и феерична. В

...
Тя е красива, млада дама- нежна, крехка и феерична. В
Коментари Харесай

Луиза Григорова: Ако не съм актриса, ще полудея

Тя е красива, млада дама- нежна, нежна и феерична. В същото време в очите и виждам това пламъче, което издава упоритите и смели хора, тези с характер… Тя е пъстра и многолика - познавате я  като Алекс от „ Стъклен дом “, Яна от „ Дървото на живота “, доктор Вяра Добрева от „ Откраднат живот “, а от скоро - Диана от „ Привличане “, само че тъкмо в това изявление, имам вяра, най-истинската Луиза Григорова.
Формалният мотив да се срещнем тъкмо в този момент е филмът „ Привличане “, чиято премиера е на 23 февруари.
Всички сме доста разчувствани и мисля, че сме създали нещо с което умерено можем да се гордеем. Екипът е страховит и всички дадоха доста от себе си. Очакваме с неспокойствие към този момент да чуем какво мисли публиката - споделя Луиза.

Продължаваме да си приказваме за нейните училищен години в 157 ГИЧЗ „ Сесар Вайехо “, за работата и като модел в Тайван, за „ нейното място “ - НАТФИЗ: Когато влязох в НАТФИЗ, една седмица по-късно разбрах, че съм си на мястото, че това са моите хора, че това са моите другари и се почувствах ужасно щастлива. В НАТФИЗ са едни от най-хубавите ми години до в този момент в живота. Там съм изживяла и другарства и разочарования и любови и работа… И до ден сегашен най-близките ми другари са от там.
И за магията на сцената: Това е нещо доста персонално. То не се отнася към другите. Аз в случай че не се занимавам с това и не съм актриса, мисля че ще полудея. Имам потребност всичката емоционалност и вътрешна сила да ги давам. Това е нещо, което те превзема, нещо като опиат. Особено в случай че си усетил онази сила и адреналин, когато излезеш на сцена. Същото го има и пред камерата. Когато към теб има цялостен голям екип, а ти играеш някаква доста интимна сцена и когато кажат „ екшън “ и ти би трябвало да си в тази сцена, отново адреналинът е… избивали са ми капки пот по челото. Ако Мартин е там се усещам по-спокойна, тъй като знам, че няма да ме остави да направя неточност.
Питам я не изгубва ли от време на време себе си и получавам най-откровеното: Аз в никакъв случай не съм знаела кое тъкмо е " себе си ". Аз персонално доста се трансформирам. Става въпрос за възгледите ми. Всяка последваща роля в която влизам ми отваря очите за неща, които не съм си представяла. За това " себе си " е доста релативно разбиране, то не е константа.
Споменахме Мартин (режисьорът Мартин Макариев и Луиза Григорова си споделиха " да " на морска женитба пред подбран кръг посетители в курортното село Лозенец предишното лято) и напълно по Бегбеде  се пробвам да я предизвиквам с въпроса какъв брой време трае любовта - три години или…: Три години е един повсеместен период в който виждаш ще се получи ли или няма да се получи. Време, което да си дадете, време да схванеш дали това е твоята обич или по-скоро би пробвал и нещо друго. И когато пристигна твоята обич ‚ “няма 3, няма 5 “. Ние с Мартин в този момент ще създадем 5 години и любовта се засилва…
По-скоро идентични или по-скоро разнообразни сте с него? - Това, което ни събира и ни държи, е това, че имаме идентичен мироглед, идентична цел и посока, еднообразно мислене в доста огромна част от случаите. Аз съм доста по-емоционална, демонстрирам ужасно доста страсти, той също е прочувствен, само че някак си по-събран в себе си, по-интровертен.

Такава е Тя. Виждам я прочувствена, грациозна, омиротворена… И не мога да не попитам Той ли съумя да я укроти: Мартин е индивида който ме укроти, несъмнено. Но това се случи някак си естествено… 

След срещата с Луиза към този момент имам вяра, че и най-щурите градски девойки се трансформират, стига да срещнат своя Мартин. И тогава „ няма 3, няма 5 “;)

Повече за „ Привличане “, премиерна дата - 23 февруари:
Режисьор: Мартин Макариев

Актьори: Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Радина Боршош, Живко Симеонов, Живко Сираков, Михаил Недялков, Клои Рахал, Башар Рахал, Владо Пенев и други
Сценарий: Яна Маринова, Борислав Захариев, Георги Ангелов и Александър Чобанов
Продуценти: Яна Маринова, Башар Рахал, Нова Телевизия

Историята:
Младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана сред любовта си към учебното заведение, което татко ѝ е основал и предишното си на играч по спортни танци. Колегите ѝ я почитат, а учениците - обожават. Всичко наподобява безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в директна конкуренция с амбициозната си и подла колежка Великова (Койна Русева).
Повереният на Лора 12-ти клас също е изправен пред проблеми. Диана (Луиза Григорова), щерка на главния спонсор на елитното учебно заведение (Башар Рахал), е красива и секси лигла, която не пропуща да показва първокласния си метод на живот. Тя счита, че на света няма нещо, което да не може да се купи със секс или пари. Дори това да е гаджето на най-хубавата ѝ другарка Соня (Радина Боршош). Манипулациите на Диана водят до разразяването на скандал, в центъра на който е секс клипче с нейни съученици, снимано в танцовата зала на Лора Ангелова.  Междувременно в учебното заведение е назначен нов учител по музика - Калин Соколов (Александър Сано). Училищните връзки непроменяемо ще го оплетат. Чия страна обаче ще избере той?
Месец преди абитуриентския бал на своя клас, Лора Ангелова ще би трябвало да потвърди на всички, че правилният избор постоянно е по-труден, само че си коства! 

Още информация за „ Привличане “ можете да откриете в формалната Facebook страницата на кино лентата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР