Тя е класическа съвременна французойка. Висока, леко небрежна и много

...
Тя е класическа съвременна французойка. Висока, леко небрежна и много
Коментари Харесай

Професия французойка: запознай се с новата ти най-добра приятелка от Париж, магнетичната Каролин дьо Мегре

Тя е класическа модерна французойка. Висока, леко небрежна и доста изискан, дрешникът ѝ е колкото обикновен, толкоз и изтънчен. Разбира от живота в столицата и добре осведомена с душевността на парижанката. Има възприятие за комизъм и обича да се самоиронизира, до момента в който не пропуща да се отдава на дребните наслаждения от живота.

Това е задоволително да заобичаш Каролин дьо Мегре и да си представиш по какъв начин се разхождате по безбройните парижки улици от утринното кафе през обедното вино до пастиса преди вечеря, а след това завършвате деня в компанията на някои от нейните изискани другари.

 Каролин дьо Мегре Getty

Да, родената край Париж Каролин наподобява като socialite*, само че надалеч не е известна единствено с това, че е известна. Влиятелна, без публично да е инфлуенсър, Каролин е познато име в по този начин нареченото висше общество във френската столица, само че дължи това освен на своя добър усет и юношески дух.

Ражда се през 1975 година с шанс – татко ѝ е Бертран дьо Мегре, някогашен вицепрезидент на Съвета на Париж, а майка ѝ - шампионката по плуване Изабел Понятовски, чийто татко Мишел Понятовски е някогашен министър.

Каролин е бакалавър по стопански и обществени науки, а по-късно учи и съвременна литература в Сорбоната . Тогава обаче е видяна от фешън организация и потегля по нов път. Започва го пред камерата на обичания фотограф Марио Тестино за Glamour, а по-късно е снимана и от още световноизвестни негови сътрудници. Като модел Каролин дьо Мегре дефилира за марки като Chanel и Dior през Valentino и Alexander McQueen до Dries Van Noten и Hussein Chalayan . През 2014 година става рекламно лице на Lancome , чиято муза остава и до през днешния ден.

След като се среща със своя брачен партньор, музиканта Ярол Пупо , от който има наследник на име Антон , тя подхваща друго бизнес начинание – личен музикален лейбъл. Bonus Tracks Records е мястото, където дружно с Пупо се изявява като продуцент на рок музика .

И някак не се съмняваме, че тъкмо това е определения от нея род – подсказва ни го непринуденият ѝ жанр с рокендрол лъх от 70-те . Не вярвате? Достатъчно е да хвърлите един взор върху обичаното ѝ кожено яке и дългия бретон, който отива на малко на брой по същия метод.

 Каролин дьо Мегре Getty

За да опише повече за актуалния метод на живот на edna жена във френската столица, Каролин Дьо Мегре написа две книги дружно с приятелките си Ан Бере, Одре Диуан и Софи Ма . Удоволствието да четеш „ Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш “ и „ Поостаряла, само че помъдряла... само че поостаряла “ е също като време, прекарано с най-близките ти девойки.

Дори да не сте осъзнати фенове на френската просвета, техните самопризнания за облеклото, връзките, обноските и заниманията ще ви разсмеят и оказват помощ да живеете по-уравновесено, без значение от възрастта.

 Каролин дьо Мегре Getty

А до тогава ви оставям със фотосите от нашата изложба, в която да се вдъхновите от стила на очарователната Каролин дьо Мегре.

*човек, който е добре прочут в стилното общество, и обича обществени действия и развлечения
Парижанският жанр на Каролин дьо Мегре 28 фотоси  Парижанският жанр на Каролин дьо Мегре  Парижанският жанр на Каролин дьо Мегре  Парижанският жанр на Каролин дьо Мегре  Парижанският жанр на Каролин дьо Мегре
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР