Тя е категорична, че е избрала да застане на последното

...
Тя е категорична, че е избрала да застане на последното
Коментари Харесай

Защо Мария Табакова зае принципна позиция в листата на „Левицата“ за Бургас

Тя е безапелационна, че е избрала да застане на последното място поради своите персонални убеждения, че по този начин е вярно

Защо брачната половинка на претендента за кмет Живко Табаков избра да бъде последна в листата на Местната коалиция „ Левицата “? Всеки човек, който познава Мария Табакова, ще знае отговора на този въпрос. Нежната мощ в огромната коалиция, която сигурно ще бъде сериозен фактор идващия локален парламент на Бургас, през днешния ден разгласи, че заема кардинална позиция. И макар че в мандат 2019-2023 бе общински консултант от „ Движение България на жителите “ и потвърди, че е сериозен фактор и има доста какво да способства за развиването на културата в Бургас, в този момент Мария застава на последното 51-о място в листата с претенденти. Тя е безапелационна, че го прави поради своите персонални убеждения, че по този начин е вярно.

„ Избрах да вземам участие под номер 51 в листата ни, тъй като животът ме научи, че най-важна е екипната работа и никаква персонална упоритост не трябва да бъде непременно. На всяка цена обаче е поддръжката, която желая да дам на нашия тим и водач. И дано триумфът ни да е за по-доброто бъдеще на Бургас “, написа Мария Табакова в своя Facebook профил.

„ През 2019 година потеглих по нов път в живота си. Не знаех какво ме чака, само че поех отговорността да съставлявам в Общински съвет част от гласоподавателите на ДБГ. Имах задания и правила в областта на културата, които отстоявах съгласно опциите, които имах. Остана обаче несвършена работа, която ме стимулира и задължава да продължа напред. Взех решението да вземам участие още веднъж като претендент за общински консултант от МК " Левицата ", тъй като имам още какво да дам като представител на културата в Бургас “. Така изясни своята позиция да взе участие в листата брачната половинка на претендента за кмет от МК „ Левицата “ Живко Табаков.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР