Тя е жената но бъдещия император на Япония - принц

...
Тя е жената но бъдещия император на Япония - принц
Коментари Харесай

Тя е бъдещата императрица на Япония

Тя е дамата само че бъдещия император на Япония - принц Нарухито.

Нейното име е Масако, само че рядко участва на обществени събития. Тя е принцеса, само че по нищо не наподобява на английските херцогини.

Всяка нейна поява се трансформира в вест, само че те са извънредно редки.

Принцесата страда от меланхолия в последните години, разследване на тежестта на короната.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ СНИМКИ НА ПРИНЦЕСА МАСАКО

Масако публично стана част от императорското семейство през 1993 година, когато се омъжи за престолонаследника. Един от огромните проблеми обаче е, че тя не съумя да роди наследник. Напрежението и стресът от този неуспех несъмнено са се отразили на бъдещата императрица, само че тя съумява да разрушава стандарта на идеалната принцеса от приказките. Масако в действителност внася повече човещина в облика на монархията.

Някои западни публицисти я назовават "Печалната принцеса ", "японската Даяна ", "пленница на Трона на хризантемата ". Името на японската принцеса Масако се свързва с значително митове, предизвикали дълбоката й меланхолия. Сравняват я даже и с принцеса Даяна, която бе "глътка пресен въздух " за английското кралско семейство. Нещо сходно на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл през днешния ден.

8 модерни принцеси, които откриха своите принцове

Преди да стане японска принцеса, Масако работи в дипломатическите среди. Интересен факт е, че върви на детска градина в Москва, където нейните родители живеят известно време. Живяла е и учила също в Съединени американски щати. След като се дипломира, тя се връща в Япония, с цел да продължи своето образование.

В родината учи право. Пътешествията оформят доста характера на младата Масако, която е възпитана в по-скоро по "западен " модел. През 1987 година Масако Овада попада в японското външно министерство, което единствено по себе си е триумф в професионално отношение, само че като стажант.

Запознанството

Масако се среща с Нарухито през 1986 година. Двамата участват на дипломатически банкет, проведен в чест на испанската инфанта Елена.

На приема били поканени десетки знатни хубавици от аристократични фамилии. Наследникът на императорския престол обаче е толкоз запленен от девойката, че не след дълго й прави предложение. Първоначално младото момиче отхвърля, тъй като е считала, че този брак ще я ограничи и ще спре кариерното й развиване. В последна сметка Масако склонява и се омъжва за Нарухито.

Най-красивите принцеси в света

По време на закритата сватбена гала Масако е носела кимоно съгласно традицията. В деня на гражданското встъпване в брак, Масако е била като всяка друга европейска принцеса - в бяла булчинска рокля и с диамантена корона на главата.

Японците одобряват Масако добре. Винаги елегантна, млада и добре възпитана.

Принцесата дълго време не може да забременее. Първата й бременност приключва със импровизиран аборт. Едва след 8 години принцесата ражда момиче – принцеса Айко, която по закон няма право да наследи престола.

Сутрешните привички на една принцеса - водка, цигари и още...

Императорският замък постанова на Масако, че тя би трябвало да роди мъжки правоприемник. Това обаче провокира нейната задълбочаваща се меланхолия, която лекарите дефинират като синдром на „ намалена адаптация” към обкръжаващия свят.

Макар и с сложни моменти, бъдещата императорска двойка продължава да бъде дружно. Най-голямата обич на Нарухито продължава да бъде елементарното момиче Масако, която напролет на 2019 година ще се трансформира в императрицата на Япония.


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР