Тя е известна с това, че се подчинява на бруталните

...
Тя е известна с това, че се подчинява на бруталните
Коментари Харесай

Най-противоречивата шега на Джо Бранд, която предизвика полицейско разследване и искането за уволнение на Пиърс Морган

Тя е известна с това, че се подчинява на бруталните си смешки, само че една от остроумните смешки на Джо Бранд я накара да се заяде съществено преди пет години.

Не единствено, че шегата беше отстранена от повторенията на BBC, само че провокира гневен спор, който даже докара до полицейско следствие, защото гневни фенове приканиха тя да бъде уволнена. Но какво сподели тя, което провокира такова отвращение?

През юни 2019 година Джо говореше с Виктория Корен Мичъл в панелното шоу на Radio 4 Heresy, когато беше запитана дали нацията е „ безусловно обединена в възприятието, че претърпяваме извънредно време “ във връзка с разделения, които се подклаждат към Брекзит.

Въпреки това, 66-годишната шокира слушателите, когато се пошегува, че си фантазира по какъв начин залива с киселина политици, които не харесва. „ Бих споделила по този начин, само че това е по този начин, тъй като някои неприятни герои са изхвърлени на напред във времето “, сподели тя. „ И те са доста много лесни за мразене. Някак си мисля, за какво да се занимавате с млечен шейк, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР