Тя е известна актриса, но през последните години обожава ролята

...
Тя е известна актриса, но през последните години обожава ролята
Коментари Харесай

Една водка за Кейт Хъдсън

Тя е известна актриса, само че през последните години обожава ролята си на супер мама. Тя е Кейт Хъдсън – звездата, която реши да направи своя лична марка водка. Да, тъкмо по този начин!

Разкъсвана сред работните задължения и грижата за децата, актрисата признава, че постоянно не съумява да откри време за себе си. А когато го направи, има потребност от алкохол, с който да забави за малко грижите и да се отпусне в края на натоварения ден.

„ Една нощ, откакто сложих трите си деца в леглото, желаех да релаксирам с коктейл. Но като погледнах в моя бар, разбрах, че нямам това, от което аз и доста дами се нуждаем. Затова взех решение да си направя собствен алкохол, както на мен ми харесва “, споделя Кейт Хъдсън.

Звездата разкрива, че посягайки към останалата водка в дома ѝ, се замислила има ли такава, която е особено основана за дами. И бързо си дала отговор – не.

След известно време, в което обмисляла концепцията си, Хъдсън решила да се впусне в предизвикването и сътвори своя марка водка. При това мисълта, че ще зарадва доста майки като нея, я стимулирала да не се отхвърля.

Преди броени дни актрисата разгласи публично, че „ King St. Vodka “ към този момент е реалност и скоро ще бъде пусната на пазара. Нарича се по този начин поради хубавите мемоари на звездата от „ King Street “ в Манхатън, където тя и приятелките ѝ пиели най-хубавите коктейли в града.

Водката е създадена в слънчевата Санта Барбара, освен това посредством алкална дестилация. Тя не съдържа ГМО, нито глутен. „ Тя може да бъде страховит старт на една запаметяваща се вечер “, споделя звездата.

„ Най-добре е да се сервира на добра компания “, споделя Хъдсън, която даде обещание на почитателите си скоро да показа и някои изпитани от нея предписания за коктейли.

„ Аз съм супер, супер мама. Готвя, шетам, правя други къщни неща, променям памперси, упражнявам... “, споделя Кейт Хъдсън. Е, към този момент знаем каква е тайната ѝ и желаеме да я опитаме напълно скоро.

Източник: tialoto

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР