Тя е изключително гореща, едва 20-годишна и много популярна като

...
Тя е изключително гореща, едва 20-годишна и много популярна като
Коментари Харесай

Тя е на 20 г., снима се без бельо и открадна сърцето на 50-годишния Венсан Касел

Тя е извънредно гореща, едвам 20-годишна и доста известна като модел. Името ѝ е Тина Кунаки, родом е от Тулуза, само че е екзотична комбинация - плод на любовта на майка сицилианка и татко с родители от Того, само че роден в Мароко.
Едва на 15-годишна възраст Тина се реалокира да живее в Мадрид, с цел да продължи образованието си.

Кариерата ѝ на модел потегля внезапно нагоре, откакто взе участие във видеоклип на известния френски реализатор M. Pokora през 2016 година Днес тя дефилира на значими фешън събития и е наета от три разнообразни организации. Освен това има над 150 000 почитатели в " Инстаграм ".

В последната една година е изключително известна и като новата половинка на френския артист Венсан Касел, с който в действителност имат 30 години разлика във възрастта.

А в този момент всички приказват за нея, тъй като разгласява горещи фотоси без долни дрехи в интернет. Кадрите са извънредно естетски, черно-бели, професионално направени от известния фотограф Джанлука Фонтана и провокират нечуван интерес.

Преди да бъде новата жена до Касел, артистът имаше дългогодишна връзка с Моника Белучи. Двамата се разделиха дефинитивно през 2013 година, само че поддържат положителни другарски връзки, поради това, че са родители на две деца.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР