Тя е имала интимни клинчове пред камера с Хари Стайлс

...
Тя е имала интимни клинчове пред камера с Хари Стайлс
Коментари Харесай

Флорънс Пю разкрива тайните на любовните си сцени с Хари Стайлс и Килиан Мърфи

Тя е имала интимни клинчове пред камера с Хари Стайлс и Килиан Мърфи, само че не това е повода Флорънс Пю в действителност да обича сцените в спалнята.

Номинираната за „ Оскар “ звезда – която играе брачната половинка на Хари в „ Не се тревожи, скъпа “ и има груба сцена с Килиън в „ Опенхаймер “ – споделя, че обожава да подремва, до момента в който осветителите и операторите се въртят към нея. 27-годишната Флорънс споделя: „ Обичам екипа, тъй като обичам доста хора в близост. Всъщност ще дремя най-добре в стая, цялостна с хора, които се приготвят за идната фотография. Бих могъл да се върна в филмовия откъс си и да изпия 10 минути.

„ Обичам креватните подиуми... тъй като би трябвало да легнеш в леглото, до момента в който се подреждат, и да видиш какво ще направиш прави в леглото. Тогава те споделят: „ Флорънс, искаш ли да се върнеш към ремаркето си? “. Винаги споделям „ не “ и оставам там като положително бобче, тъй като тогава нямат потребност от никого, който да влезе и да им помогне да възпламенят. Просто лежа там и имам цялостен кип. И тогава дремя най-добре, тъй като в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР