Тя е хипнотерапевт и риалити звезда. Една от най-интересните участнички

...
Тя е хипнотерапевт и риалити звезда. Една от най-интересните участнички
Коментари Харесай

Алекс Гърдева призна: Има човек в моето сърце!

Тя е хипнотерапевт и риалити звезда. Една от най-интересните участнички в звездния тим на Hell’s Kitchen 6 Александра Гърдева е посетител в новия епизод на формалния подкаст на шоуто “Кухнята след Ада ”. Алекс разкри пред водещия Станислав Иванов, че до нея има мъж. Тя показа какво е най-романтичното нещо, което те са правили дружно.

Гърдева уточни като собствен любимец от сезон 6 Чоткин. Тя показа, че му симпатизира поради неговата откровеност. Хипнотерапевтката показа, че е научила доста от началник Виктор Ангелов и Кухнята на Ада.

 Алекс Гърдева NOVA

Фаворит от Златните ѝ е Изабел Овчарова - Изи. Тя счита, че тя най-вече заслужава да е вторият победител от звездния тим. Гърдева е безапелационна, че самата тя има дребен късмет за победа , най-много поради миналогодишната победителка от златните Виктория Капитонова, с която са взели участие в едно и също предаване.

Гърдева показа какво яде, с цел да поддържа добра форма. Тя описа за специалността си и като хипнотерапевт и показа, че доста обича да хипнотизира хора. Алекс описа какво мисли за любовта сред Димитър и Симона, която се зароди в Кухнята на Ада.

Кой е мъжът до Александра Гърдева? Каква е най-забавната ѝ преживелица от Кухнята на Ада?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в , и.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР