Тя е една от водещите световни модели, която доминираше в

...
Тя е една от водещите световни модели, която доминираше в
Коментари Харесай

Хелена Кристенсен още го може! 50-годишната супермоделка показа тяло на прелъстителка

Тя е една от водещите международни модели, която доминираше в стилната промишленост повече от три десетилетия. 50-годишната Хелена Кристенсен потвърди, че към момента наподобява удивително за годините си като разгласява своя снимка по долни дрехи в Инстаграм.

Показвайки фигурата си, която сякаш не се променя с възрастта, датската кралица на модния подиум е по бледосин сутиен и прилепнала розова пола, която не успява да скрие страхотните й крака. Визията й, вдъхновена от 60-те години на миналия век е допълнена с червено червило и очна линия.



Хелена е написала игриво към фотографията: „ Не е приятно, когато молците изядат част от полата ти и цялата ти риза ".


Супермоделът през 1993 г.

Тази публикация в социалните медии на супермоделката идва след като тя сподели селфи с известния британски футболист Дейвид Бекъм.



Изглеждащата зашеметяващо майка на едно дете тогава възхити феновете си. Въпреки, че Дейвид е щастливо женен за съпругата Виктория в продължение на 19 години, това не пречи на феновете на Хелена да коментират каква изумителна двойка биха били с нея.

Последователите на моделката пишат: „ Чудесна двойка!!! “; Уау! Двамата най-красиви хора в света “; " Вие сте перфектната, зашеметяваща двойка "

Превод и редакция: БЛИЦ

Ето още актуални СНИМКИ на красавицата:





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР