Тя е една от най-големите телевизионни звезди, но Лорейн Кели

...
Тя е една от най-големите телевизионни звезди, но Лорейн Кели
Коментари Харесай

Лорейн Кели разкрива защо не обича да ходи на луксозни събития и не може да понася червения килим

Тя е една от най-големите телевизионни звезди, само че Лорейн Кели призна, че се тормози, че не е задоволително първокласна, с цел да посещава изключителни събития от висшето общество.

Популярната водеща е прекарала 40 години на екран, само че споделя, че към момента се съмнява в себе си поради възпитанието си в работническата класа. „ Все още трептя от работническата класа, този глас, в случай че получите покана да кажете да отидете и да се срещнете с принц Уилям за нещо благотворително “, сподели тя. „ Ти си казваш „ О, Боже, не мога да отида. Докато минавам през някой ще ме потупа по рамото и ще каже: „ Не, не можеш да влезеш, ти си от работническата класа, махай се. “ Странно е, знам, че е неуместно и си приказвам за това и Кажете, не ставайте глупави, само че към момента имам такова възприятие.

64-годишната Лорейн, която е родена в Глазгоу и в този момент живее в Бъркшир със брачна половинка си оператор Стив, сподели, че към момента счита себе си за работническа класа. Тя сподели на Кей Адамс в нейния подкаст „ Как да станеш на 60 “: „ Ако по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР