Тя е един от най-успешните супермодели за всички времена. Била

...
Тя е един от най-успешните супермодели за всички времена. Била
Коментари Харесай

Супермоделът Каролина Куркова позира по бременно коремче

Тя е един от най-успешните супермодели за всички времена. Била е безчет пъти корица на Vogue, ангел на Victoria`s Secret, а зад тила си има акции на марки от Louis Vuitton до H&M.

В особено есе за списание Glamour моделът споделя насладата си, от това, че е бременна за трети път и приказва за всички страсти, които я съпътстват.

Чешкият супермодел признава, че да бъде бременна за трети път и то в сходно " уязвимо " време, е доста друго прекарване за нея.

Тя споделя, че третата й бременност е била изненадваща за нея и брачна половинка й Арчи Друри. " Вярвам, че нещата се случват, когато е писано, и това е част от магия, над която не постоянно имаме надзор. В такива случаи би трябвало да се отдадем на възприятието, да бъдем търпеливи, да се развиваме, да израстваме ", споделя Куркова, която има две момчета - Тобин Джак (11) и Ноа Лий (5).

Но за разлика от предходните две бременности като по-млада, в този момент, към този момент трансферирала средата на 30-те, се усеща доста по-уверена.

" Когато съм бременна и раждам, се усещам същинска жена, Жена-чудо. Чувствам се благословена, че забременях за трети и евентуално за финален път ", добавя Куркова.

В профила си в Instagram тя разгласява и вълнуващия миг, в който Ноя научава, че има ново бебе.

Освен есето на бъдещата майка, списание разгласява и нейна фотосесия, на която тя театралничи гола по бременно коремче.

Кадри от нея Каролина Куркова показа и в профила си в Instagram, а фотосите може да видите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР