Тя е част от екипа на университетската телевизия Алма Матер“,

...
Тя е част от екипа на университетската телевизия Алма Матер“,
Коментари Харесай

Скоро Ще Я Гледаме Постоянно! Вижте Какво Реши Дъщерята На Ахмед Доган – Демет

Тя е част от екипа на университетската телевизия „ Алма Матер “, където постоянно застава пред камера. Наследницата на Ахмед Доган няма театрална тресчица и с наслада се изявява пред камерите.

Благодарение на положителните оценки от ръководителите си, тя има храброст да мечтае за кариера в някоя от националните малките екрани и се надява до месеци да сбъдне фантазията си, написа Хот сцена, базирайки се на „ Ретро “.

За разлика от Демет, брат й Демир има други ползи. Той се занимава със личен бизнес и също така демонстрира интерес към политическите каузи на татко си.

Всъщност най-голямата пристрастеност на наследницата на Ахмед Доган е поезията. Често тя излива възприятията си върху белия лист. Но все пак, избира работата пред камера. Това е повода да избере профил „ Телевизия “, а не „ Печатна публицистика “.

Артистичността си Демет е наследила от своята майка Ширин, която е приключила НАТФИЗ. Именно като водеща на новините на турски език по Българска национална телевизия, някогашната жена на Сокола завоюва сърцето му, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР