Тя добави, че се надява Тереза Мей да намери начин

...
Тя добави, че се надява Тереза Мей да намери начин
Коментари Харесай

Меркел: Германия и партньорите й ще направят всичко за предотвратяване на Brexit без сделка

Тя добави, че се надява Тереза Мей да откри метод да излезе от безизходицата в Народното събрание преди срещата на водачите на Европейски Съюз на 10 април

Германия и сътрудниците й от Европейски Съюз ще създадат всичко по силите си до последно, с цел да предотвратят напускането на Англия без договорка. Това съобщи  канцлерът  Ангела Меркел, представена от Българска телеграфна агенция и Нова тв.

" До последния миг ще вършим всичко, с цел да предотвратим Брекзит без договорка ", увери тя след диалози с ирландския министър-председател Лио Варадкар в Дъблин.

„ Позицията на Европейски Съюз е, че съглашението за овакантяване, контрактувано с английската министър-председателка Тереза Мей,  реализира обективен баланс и не е отворено за предоговаряне ”, разясни немският канцлер и добави, че се надява министър председателят на Англия да откри метод да излезе от безизходицата в Народното събрание преди срещата на водачите на Европейски Съюз на 10 април.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: