Тя беше съоснователка на известната верига от клиники за козметика

...
Тя беше съоснователка на известната верига от клиники за козметика
Коментари Харесай

Тежък алкохолизъм и безхаберието на роднини убиха съоснователката на ПроДерма с клиники в три държави - Веселина Протопопова

Тя беше съоснователка на известната верига от клиники за козметика и дерматоестетика ПроДерма. Дружеството има обекти в Дубай, Букурещ, както и във Варна и София.

52-годишната варненка е била открита в безпомощно положение в дома си в морската столица на 15 октомври тази година, а седмица по-късно, след две тежки мозъчни интервенции, издъхнала в болница без да излезе от настъпилата кома. Обстоятелствата към нещастието са повече от скандални. Те се проверяват и от прокуратурата. Приживе Веселина беше известна в бизнессредите като огромен експерт в работата си, само че и с тежкия си алкохолизъм, който най-вероятно е същинската причина за кончината и.

Според полицейски източници с които HotArena беседва събитията на съдбовния 15 октомври тази година са се развили по следния метод. Сутринта Веселина се обадила на майка си, която в оня миг била на посетители при другата си щерка в София и и споделила, да отиде при нея, тъй като има проблем. Жената се обадила на чистачката на Веселина – жена на име Роза, която работи и като санитарка в едната от варненските лечебни заведения. На собствен ред Роза звъннала на Протопопова, а в отсрещната слушлалка се чуло: „ Взеха ми парите и ме пребиха! Пребиха ме! “. Чистачката се обадила на прочут на Веселина – таксиметров водач, с който дружно отишли във вилния парцел. Там видяли страшна картина. Бизнесдамата била просната на земята, с подпухнало лице и едвам дишала. Веселина била на втория етаж в триетажната вила, по лицето и имало кръв и огромна открита рана. На леглото също имало кръв, както и на пода. На място пристигнала кола за спешна помощ и откарала Протопопова в болница в положение на кома. Впоследствие било открито, че има мозъчен кръвоизлив – хематоми в теменната област.

Последвали две интервенции, само че към 14 часа в събота, 20 октомври, сърцето и спряло. Според формалните данни от огледа на тялото и тези от аутопсията прокуратурата счита, че към този момент не са налице данни за нанесен побой или такива, които да сочат към ликвидиране. Води се обаче следствие, което може да излезе и с друго умозаключение. Една от скандалните информации които се ревизират е, че един от шийните прешлени на Веселина Протопопова бил строшен. Данни за това обаче няма в аутопсията правена от патоанатомите – доктор Деян Демиров и доктор Виктор Стефанов. Тройно съдебно-медецинска експертиза ще открива каква е повода за хематомите в теменната област на главата на Веселина, както и това дали някой я е бутнал по стълбите във вилата и. А хистологичните проби ще покажат дали и какво е било наличието на алкохол в кръвта и, както и има ли съществуване на опиати.

Всичките тези отговори ще хвърлят светлина какво тъкмо се случило с бизнесдамата на 20 октомври тази година. В поредност от изявления HotArena обаче ще ви разкрие най-страшните фамилни секрети на известната фамилия Протопопови. Ще стане ясно по какъв начин години наред най-близките хора на Веселина включително майка, щерка и сестра напълно съзнателно са си затваряли очите за нейното заболяване, с цел да получават пари от нея.

Ще ви разкрием и кой е бил мъжа до бизнесдамата в последните и часове, както и обвинен ли е той за ликвидиране. В нещастието може да е забъркана и известна носителка на купата мис, за която има данни, че е предложила да откри мъже " които могат да се оправят с Протопопова ".

Очаквайте неповторимите разкрития СКОРО
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР