Тя беше най-красивата в света. Да, вярно е, че красотата

...
Тя беше най-красивата в света. Да, вярно е, че красотата
Коментари Харесай

Защо, за Бога?! Тя беше най-красивата в света, а днес ужаси феновете си - вижте Адриана Лима!

Тя беше най-красивата в света. Да, правилно е, че хубостта е прекомерно персонално и субективно усещане, само че да кажем по този начин - Адриана Лима обезпечено беше най-платеният модел в света, което към този момент няма по какъв начин да се оспори. Години наред тя бе най-търсеният и заплатен " Ангел " на Victoria's Secret, а кариерата й завърши през 2018-та.

После Лима реши да роди трето дете и от този момент стартира трансформацията й. Разбираемо е да напълнееш и да изгубиш формите си след трето дете, още повече, че тя през днешния ден е на 42 години. Но не пълнотата е големият й проблем.

Адриана Лима съумя да поотслабне и в случай че не да върне старите си ограничения от подиума, то най-малко да наподобява в действителност добре. Проблемът или по-точно кошмарът е в лицето й, което като че ли ще гръмне всеки миг. Толкова интервенции е видяла Лима, че съвсем не наподобява на себе си.

Ужасът е най-много в очите й, които е оперирала, с цел да замязят на лисичи, само че вместо това са замязяли на... вие определете на какво?! Те са подпухнали, смалени, а оттова и цялото й лице наподобява още по-деформирано.

Явно Лима прекалява в устрема си да се подмладява, тъй като е прекалено и количеството филъри и ботокс, от които физиономията й наподобява като напомпана на вулканизатор.

Тагове: Адриана Лима филъри ботокс Victoria's Secret модел
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР