.txtvaudio2 { color: #666666; font-family: Verdana; font-size: 11px; } Над 100

...
.txtvaudio2 { color: #666666; font-family: Verdana; font-size: 11px;
} Над 100
Коментари Харесай

БАБХ конфискува от зоопарк и умъртви защитени видове птици! Зоозащитници са категорични, че това е вендета заради лъвчетата Масуд и Терез

.txtvaudio2 { color: #666666; font-family: Verdana; font-size: 11px; }

Над 100 птици от разнообразни типове, в това число и предпазени от изгубване са били иззети от Агенцията по сигурност на храните и умъртвени в животновъден обект в село до Радомир. Това заяви в изявление за Burgas24.bg Явор Генчев от организацията за отбрана на животните "Четири лапи ".
Той е безапелационен, че от БАБХ са показали незаконно превишаване на пълномощията и разгласи, че ще сезира за това прокуратурата.
Птиците са конфискувани от Зоологическа градина София - Sofia Zoo, където са били настанени от предходната седмица с протокол на РИОСВ-Монтана.
"Групата от БАБХ, ръководена от небезизвестния доктор Славев, се е държала извънредно надменно. По неофициална информация, акцията е възмездие за съдействието от зоопарка, което ние от "Четири лапи " и Дивите Животни / Wild Animals получихме в грижите за Масуд и Терез преди заминаването им за Холандия ", пишат на формалната си страница зоозащитниците.
Чуйте какво описа за Burgas24.bg Явор Генчев от организацията за отбрана на животните "Четири лапи "! Опитахме се да се свържем и с шефа на БАБХ доктор Дамян Илиев, само че безрезултатно!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР