TWS Air тежат едва 3,5 грама и имат 4 милиметра

...
Коментари Харесай

vivo TWS Air - леки и удобни безжични слушалки


TWS Air тежат едвам 3,5 грама и имат 4 милиметра по-къс корпус по отношение на предходните генерации
(снимка: vivo)

Безжичните слушалки TWS Air, ново попълнение в гамата на vivo, са най-леките, които компанията е пускала в миналото на пазара. С тегло от едвам 3,5 грама и 4 милиметра по-къс корпус по отношение на предходните генерации, те са извънредно комфортни за носене даже по време на подготовка или при по-продължителни интервали на приложимост.

Макар и дребни, слушалките са високоефективни, с помощта на огромния си 14,2-милиметров драйвър, а кутията за зареждане предлага до 25 часа живот на батерията. Най-леките до момента безжични слушалки на vivo пасват комфортно на ухото в следствие от ергономичния си дизайн, а функционалността Dual-Mic Call Noise Cancelling разрешава доста понижаване на фоновия звук при приемане на позвънявания.

AI шумопотискане и елементарно ръководство

Двата микрофона и логаритъмът за шумопотискане с изкуствен интелект подсигуряват, че диалозите се чуват ясно и отчетливо, даже когато позвъняванията се одобряват в оживена среда – като да вземем за пример многолюдни улици или гари. Филтрирайки фоновия звук от гласа на говорещия, слушалките могат да понижат до 45% от близките звуци.

TWS Air обезпечават дълготрайно възпроизвеждане, с помощта на кутията за зареждане
(снимка: vivo)

Снабдени с функционалност за бързо сдвояване на Гугъл и безжична технология Bluetooth 5.2, TWS Air се свързват с едно допиране, осигурявайки устойчиво предаване на звука. Чрез функционалностите Гугъл Assistant и Find My TWS потребителите могат елементарно да ревизират времето, да се обаждат или да локализират своите слушалки.

Качествен персонализиран тон

Благодарение на огромния 14,2-милиметров драйвър, мощният бас на TWS Air потапя напълно потребителите в музиката, филмите и игрите. При планиране на слушалките vivo е водена от устрема да сътвори компактни устройства, които обезпечават по-сложни междинни и високи честоти и ускоряват дълбочината на баса, с цел да обогатят цялостното звуково преживяване.

TWS Air е най-лекият и стилен комплект безжични слушалки на vivo
(снимка: vivo)

В допълнение потребителите могат да избират всред три музикални режима, които да дават отговор на разнообразни жанрове – от класическа до поп музика: Mega Bass с заздравен бас за рок и R&B музика, Clear High Pitch за типичен творби и блус и Clear Voice, който е съвършен за поп и балади. По този метод слушателите могат да персонализират и да се насладят на музикалното преживяване съгласно усета си.

Дълготрайна приложимост

TWS Air на vivo обезпечават дълготрайна приложимост – с общо 25 часа живот на батерията, с помощта на кутията за зареждане, потребителите могат да се насладят дълго време на потапящ тон. Така с едно цялостно зареждане оптималното време за възпроизвеждане възлиза на 4,5 часа, а 1,5 часа възпроизвеждане може да се реализира единствено с 10 минути зареждане.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР