Two Point Studios и Sega обявиха в края на миналата

...
Two Point Studios и Sega обявиха в края на миналата
Коментари Харесай

Two Point Campus излиза през май

Two Point Studios и Sega оповестиха в края на предходната седмица датата на излизане на Two Point Campus, продължението на Two Point Hospital. Заедно с това беше даде старт на предварителните поръчки на играта. Играта ще направи дебюта си за лични компютри, PlayStation 4 и 5, Xbox One и Xbox Series X, както и за Nintendo Switch. Освен това, играта ще е част от Xbox Game Pass още в първия ден на излизането си.

Two Point Campus дава обещание да сервира на всички познатите занимателни персонажи и среда, доста комизъм и нехайно развлечение, като този път вашата детска площадка ще се яви студентското градче, което ще би трябвало да изграждате през цялото време. И не става дума за интериора на общежитията, само че също и за външните среди и здания. Ще би трябвало да се грижите за това, вашите студенти да са изцяло задоволени от всевъзможни улеснения и наслаждение, тъй че да мислят само и единствено за образователния развой и нищо друго. Е, не може и без купони, несъмнено. По отношение на образованието, ще може да им измисляте разнообразни шантави курсове.

И въпреки че за доста от тези, които са играли Two Point Hospital да се почувстват в познати води с Two Point Campus, то както изясняват шефът на Two Point Studios Марк Уебли за Polygon, има и някои основни разлики. Така да вземем за пример, в случай че в Two Point Hospitals пациентите, с които се оправяш в последна сметка или си отиват или умират, то студентите са непрекъснати персонажи и играчите ще могат да ги опознават с времето.

„В последна сметка се оказваш, че следиш какво се случва с двама или трима от тях. Това се отразява по друг метод във връзка с групата, фаворизирайки някой от студентите пред другите“, изяснява той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР