Twitter въведе нови правила по отношение публикуването на политическа реклама.

...
Twitter въведе нови правила по отношение публикуването на политическа реклама.
Коментари Харесай

Twitter въведе нови правила по отношение на политическата реклама

Twitter вкара нови правила по повод публикуването на политическа реклама. Тези нововъведения имат за цел да предотвратят обстановките като намесата на Русия в президентските избори на Съединени американски щати през 2016 година.
Новите условия са разказани в точката „Политически компании“ в информацията за рекламодатели. Правилата влизат в действие това лято.

В раздела „Политически компании“ се разказва по какъв метод ще се разграничава политическата реклама от общоприетата. Описани са и методите.

За да разгласяват политическа реклама в Съединени американски щати рекламодателите би трябвало да бъдат сертифицирани.

За обозначаване на рекламните разгласи, свързани с политически акции, заплатени от претендентите или политическите партии, Twitter ще употребява виолетов цвят . Лилавата иконка ще се дава единствено на политическите рекламодатели, които дават отговор на новите условия.



И още, Twitter не позволява на жителите на други страни да разгласяват политическа реклама за американските консуматори. Освен това, обществената мрежа изисква политическите рекламодатели да са свързани с съответен Twitter акаунт. В този акаунт би трябвало да има настояща фотография и вярна информация за контакти.

От това лято политическата реклама ще се популяризира дружно с информацията, кой я е разгласил, какви таргет параметри са употребявани и каква парична сума е изразходвана за тази реклама.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР