Twitter предлага удобен начин за комуникация, научаване на последните новини,

...
Twitter предлага удобен начин за комуникация, научаване на последните новини,
Коментари Харесай

Как се блокират хора в Twitter



Twitter предлага комфортен метод за връзка, научаване на последните вести, както и благоприятни условия да дебатирате непосредствено с политически фигури и известни личносто. Понякога обаче нещата може да загрубеят…

В сегашния материал ще ви покажем по какъв начин да възпирате прекомерно разгорещените коментатори, забранявайки им да пишат под ваши туитове.

Прочетете още: Как се блокират хора във Фейсбук

Какво става, когато блокирате някого в Twitter?
Тази функционалност прави по този начин, че блокираният консуматор да не може да ви следва в обществената мрежа. Вие също няма да можете да го/я следвате. Опцията стопира директните известия и появяването на мнения. Все отново в случай че някой различен показа известие на въпросния консуматор, то ще е очевидно за вас.

Въпросният човек няма да разбере, че е блокиран, до момента в който не посети профила ви.
Как да блокираме някого през компютър
Въпреки, че на Twitter най-често се гледа като на мобилна платформа, към момента доста хора употребяват настолната версия на услугата – през специфичното приложение и през уеб.

В горния десен ъгъл на интерфейса е полето за търсене – въведете там името на индивида, който желаете да блокирате. След като профилът му/ѝ се появи, кликнете върху иконката с трите точки вдясно, тъкмо до Follow или Following бутона.

От падащото меню изберете опцията Block. Системата ще попита дали сте сигурни. Ако е по този начин кликнете още веднъж върху Block и повече няма да виждате известия от този консуматор.
Как се блокират консуматори през Android
В мобилното приложение докоснете лупата, която се намира в реда на икони в горната част на екрана.

След това въведете името на индивида, който възнамерявате да блокирате. Изберете го от появилия се лист.

На появилата се профилна страница в горния десен ъгъл ще видите икона, изобразяваща отвесна колона от точки. Докоснете я и изберете опцията Block. Ще би трябвало да потвърдите действието си.
Как се блокират консуматори на iPhone и iPad
Отворете приложението и въведете в търсачката името на индивида, който желаете да блокирате. Изберете го в появилия се лист и на екрана ще се отвори неговият профил.

Вляво от Follow / Following бутона ще видите редица икони. Докоснете тази, която наподобява на зъбно колело или цвете (това зависи от персоналния ви мироглед).

В появилото се меню изберете Block опцията. Ще би трябвало да потвърдите решението си, след което обаче няма да виждате известия от неприятната личност.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР