Twitter е разследван от градските власти вСан Францискослед жалба, че

...
Twitter е разследван от градските власти вСан Францискослед жалба, че
Коментари Харесай

Мъск превърна офисите на Twitter в спални помещения

Twitter е разследван от градските управляващи вСан Францискослед тъжба, че компанията сякаш е трансформирала стаите в централата си в спални, съобщи " The Guardian ".

От понеделник офисът разполага със „ скромни спални с неоправени матраци, мрачни пердета и великански монитори за телеприсъствие в конферентната зала “ с четири до осем кревати на етаж, споделиха чиновници на Forbes.Промените наподобява са част от проекта на Мъск за „ хардкор Twitter “, в който той изисква служащите да посвещават „ дълги часове с висока активност “ на работата си, откакто той уволни съвсем половината от работната мощ на компанията.

San Francisco Chronicleсъобщи обаче, че компанията не е кандидатствала за никакви разрешителни за потребление на части от постройката за жилищни цели.

Отделът за строителна ревизия в Сан Франциско удостовери пред няколко медии, че проверява въпроса след приемане на тъжба, и че възнамерява да инспектира централата на компанията.

„ Трябва да сме сигурни, че постройката се употребява по предопределение. Има разнообразни условия на строителния кодекс за жилищни здания, в това число тези, които се употребяват за кратковременен престой.Тези кодове подсигуряват, че хората употребяват безвредно пространствата “, сподели представителят на отдела, Патрик Ханан, предWashington Post.

Отделът се е свързал с представителите на постройката за осъществяване на инспекция, и в случай че централата към този момент не дава отговор на строителния кодекс, ще издаде съобщение за нарушаване.

„ Третираме всички тъжби за парцели и притежатели еднообразно. Никой не е над закона “, сподели Ханан.

Мъск беше сериозен към следствието.

„ Сан Франциско нападна компании, които дават кревати за изтощени чиновници, вместо да се уверят, че децата в града са в сигурност от фентанил.Къде са вашите приоритети@LondonBreed!? " сподели той в Twitter с връзка към публикация, описваща роман на татко, който споделя, че бебето му е предозирано с фентанил, откакто е било изложено на лекарството на градска детска площадка.

Градски или полицейски чиновници не са удостоверили дали незабавното положение на детето е резултат от излагане на фентанил.

Някои служащи към този момент оповестиха, че спят в централата на компанията.Директорът на продуктовия мениджмънт на Twitter, Естер Крауфорд, показа фотография предишния месец, на която спи в офиса с маска за очи и спален чувал.

„ Когато вашият екип работи непрекъснато, с цел да съблюдава крайни периоди, от време на време ние#СпимКъдетоРаботим “, написа Крофорд в Twitter.

Служителите споделиха предForbes, че не е обявено за новилегла, само че че имат вяра, че те са там, с цел да могат служащите да останат в офиса през нощта.

„ Това не наподобява добре. Това е още един неизказан знак на пренебрежение.Няма полемика “, споделиха те.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР