Twitch вчера публично стартира Twitch Studio, неговият нов софтуер, създаден

...
Twitch вчера публично стартира Twitch Studio, неговият нов софтуер, създаден
Коментари Харесай

Twitch представи нов безплатен софтуер за стрийминг Twitch Studio

Twitch през вчерашния ден обществено започва Twitch Studio, неговият нов програмен продукт, основан да помогне на новите стриймъри да излъчват наличието си онлайн. Идеята, която стои зад приложението, е да улеснява някой, който е нов в пространството, да стартира своята стрийминг активност, като предлага бърз развой на конфигурация и други принадлежности, които да създадат потока по едно и също време изглеждащ и звучащ по-професионално, даже в случай че стриймърът няма опит с излъчванията онлайн и не познава спецификите.

Софтуерът, който беше наличен единствено в затворена бета версия до през днешния ден, ще почисти звученето на микрофона, уеб камерата, разграничителната дарба на монитора, битрейта и други посредством управителен развой на конфигурация. След това стриймърите ще могат да избират от разнообразни стартови оформления, шаблони и наслагвания, които ще им оказват помощ да персонализират външния тип и изгледа на стрийминга си.

Веднъж онлайн в Twitch, софтуерът ще помогне на стриймърите да взаимодействат с онлайн общността от фенове, в това число посредством вградени сигнали, емисия за интензивност и интегриран Twitch чат.



Както компанията изясни по-рано, доста хора са мислили да стартират стрийминг, само че са се отказвали, защото процесът им се е видял прекомерно сложен. Новият програмен продукт има за цел да преодолее тази преграда пред първият им стрийминг.
„Всеки стриймър ще стартира от Twitch Studio…“
Тъй като стриймърът с времето става по-знаещ и способен, той може да надрасне потребността си от Twitch Studio – и това би било добре. Целта е да се даде начален опит и лесна опция за бърз първи старт в света на стрийминга.

В момента Twitch Studio е разполагаем единствено за компютри с Windows, без поддръжка на Mac, iOS или Android, само че от компанията загатват, че това е единствено за момента и в близко бъдеще поддръжката на крос-платформата може да стигне по-далеч по пътя. Също се чака и по-доброто консолидиране на софтуера с други съществуващи функционалности на Twitch, както и за разрастване на принадлежности, които улесняват чата и ангажирането на зрителския интерес.

Времето за пускане е удивително, като несъмнено си проличава усилената работа на компанията в тази тенденция. Twitch твърди, че новият програмен продукт е разполагаем от през днешния ден, в бета версия, за всеки ползвател на Windows 7 или по-нов.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР