Твърдя че винаги съм бил добре платен.Не се друсам,по-жени не

...
Твърдя че винаги съм бил добре платен.Не се друсам,по-жени не
Коментари Харесай

Нямам Деца, Не Желая Да Създавам Поредният Нещастник! В България Предстои Такава Бедност, Че Няма Да Ви Се Вярва. Ориентирайте Се!

Твърдя че постоянно съм бил добре заплатен.Не се треса,по-жени не вървя,пия малко, единственият ми недостатък са цигарите.И в никакъв случай не съм успявал да спестя пари за нещо значително.С казармата имам 5 години трудов стаж.То и 55 да съм работил,разлика в пенсията ще е 20 лева,ако съм жив да я доживея.Нито имам кола нито жилище мое.Имам наследствено.Имам заеми от 5000 лева който ги влачим към този момент 3 години.Борих се,борих се,и най-после ми писна.Събрах си парцалите и духнах в Германия.

Започнах мигновено работа като монтажник на кухни с заплата от 2300 евро чисто.Дадоха ми длъжностен автомобил,намериха ми квартира за която заплащам 400 евро с всички сметки в това число.1/3 ми го поема компанията.На вторият месец получих бонус от 550 евро за положителни резултати.Пуснаха ме 4 дни да си дойда до у дома.След 3 месеца се чака да ми вдигнат заплатата мн а 2700 евро+ бонуси при реализирани резултати.Фирмата ми заплаща и курсове за интеграция и език.Работя от 8:30 до 17:00.Точно в 17:01 към този момент пътувам за у дома.

И откогато съм там се усещам някак добре,топло ми е на душата,и се усещам все едно съм шефа на компанията.Да вметна че в случай че изкарам до 63 години и се пенсионираме там ще взимам пенсия 1280 евро до момента в който съм жив.Не желая да слушам за псевдо патриоти,родолюбци,и прочие бъртвежи.

Домът е там където се чувстваш благополучен.За това горещо ви предлагам да не се плашите,а самоуверено да търсите реализация на Запад.За хора с специалност работа има,дори дефицит има.Не искам да си пристигам тук и когато ми стане мъчително,само прехвърквам над София и всичко ми минава.

Тук идващите години следва такава беднотия, че няма да ви се има вяра.Затова се ориентирайте в точния момент.И дано хейта почне.

Росен Николов
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР