Твърдо за“ съм за електронните книжки. Вариантът да изчезнат фалшивите

...
Твърдо за“ съм за електронните книжки. Вариантът да изчезнат фалшивите
Коментари Харесай

Експерт: С електронните книжки ще изчезнат купените

Твърдо „ за “ съм за електронните книжки. Вариантът да изчезнат подправените книжки и мощно да намалее корупцията е електронизацията в публичните връзки.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Красимир Георгиев от Асоциация за подготовка на автомобилистите в България.

При електронизацията вашата подготовка може да бъде проследена във всяка една страна от Европейски Съюз. Сега информацията сред тези страни е доста дребна.

Пада и възрастта за младите водачи на 17 година, които обаче би трябвало две години да карат с компаньон. Придружителят ме тормози – в случай че придружителите са си купили книжките? Трябва да се уточни кой може да бъде компаньон. Първо би трябвало да се оправи придвижването. Шофьорите да станат знаещи и можещи, и да почитат разпоредбите. Пропускаме основата и градим къщата. Държавата не желае да носи отговорност – придружителят да я носи.

Електронните шофьорски книжки нямат рационална опция.

КАТ е абдикирал от задължението си да връчва актове и фишове. За тях е значимо да разпънат триножката, да се замаскират хубаво и да отчетат, че през днешния ден са „ простреляли “ 50 водачи. Реформата би трябвало да мине през образованието, полагането на изпит и промяна в КАТ, тъй като това е гаранция за верен и ефикасен надзор, общините и АПИ – за вярна организация на придвижването.

Вижте цялото изявление във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР