Твърдо отиваме на избори. Само за защита на евроатлантическите интереси,

...
Твърдо отиваме на избори. Само за защита на евроатлантическите интереси,
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Твърдо отиваме на избори

" Твърдо отиваме на избори. Само за отбрана на евроатлантическите ползи, цели може да има разминавания ", съобщи депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай пред Нова Телевизия.

" Надеждата умира последна. С мандат на Българска социалистическа партия и поддръжка на Движение за права и свободи сме управлявали страната сполучливо ", отговори той на въпроса, дали Движение за права и свободи ще бъдат поканени за присъединяване в ръководството на страната.

" ГЕРБ не могат да бъдат изключени при всички случаи, когато ще се сътвори стратегия, която да бъде изпълнена в къс интервал от време. Ако в този момент отидем на избори, ще има още едни избори. Крайно време е да се откри салдото, с цел да създадем това, което обществото чака от нас ", счита Аталай.

" Това е взор и решение на президента. Той е решил, че Българска социалистическа партия може да сплоти всички политически обединения. Приоритетите би трябвало да са в отбрана на националния интерес, на европейските, евроатлантическите ползи. Това е решил президентът Румен Радев и по тази причина сподели, че ще връчи мандата на Българска социалистическа партия ", изясни депутатът от Движение за права и свободи.

" Демократична България бяха подхлъзнати от ГЕРБ, тъй като непрекъснато да повтаряш: " дайте мандата на Демократична България ", при изискване, че той е бил при тях (ГЕРБ) и те не са създали всичко допустимо ", разяснява още Аталай даването на третия мандат на социалистите.

" Движение за права и свободи са политическа групировка от 33 година няма партия, която 33 година да има непрекъснат напредък, да има млади фрагменти, готови. Нашата подготовка за последващи избори стартира от деня на привършване на предходните. Не че е невероятно държавно управление без Движение за права и свободи, само че не е належащо. Винаги сме били фактор ", заключи депутатът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР