Твърдо нямаше договорка с ГЕРБ и Патриотите за размера на

...
Твърдо нямаше договорка с ГЕРБ и Патриотите за размера на
Коментари Харесай

Стоян Мирчев, БСП: Твърдо - нямаше договорка с ГЕРБ и Патриотите за субсидиите

Твърдо нямаше сделка с ГЕРБ и Патриотите за размера на партийната дотация. ГЕРБ трансформираха своята позиция, с цел да спасят бюджета си. Това съобщи в студиото на " Панорама " депутатът от левицата Стоян Мирчев в коментар за абсурда в Народно събрание по отношение на размера на държавното финансиране на партиите.

Никога не сме създавали условия за някакви подмолни сделки, безапелационен е Мирчев.
Стоян Мирчев, народен представител от Българска социалистическа партия: Самото предложение за 8 лева в началото беше отхвърлено. Проблемът стана, когато не съумя да мине целият член от бюджета с предложенията на болшинството. Стана по този начин, че бюджетът можеше и да не бъде признат и ГЕРБ по тази линия беше притиснат в ъгъла, тъй че да се съобрази с нашето предложение. Движение за права и свободи се пробваха да извиват ръцете на всички парламентарни групи.
Бюджетът на ГЕРБ е от същото като тази за идната година. Няма никакви промени, нищо няма да се промени, счита депутатът.
Стоян Мирчев, народен представител от Българска социалистическа партия: Имахме съответните оферти по какъв начин да се решат огромните проблеми, да вземем за пример демографската рецесия. Имахме решения за смяна в данъчната система, да се отстрани този плосък данък; за очистване или най-малко унищожаване на неравенствата в общините.

България би трябвало да спре да разчита единствено и само на еврофондовете, добави Мирчев.
Стоян Мирчев, народен представител от Българска социалистическа партия: Разделенията в България са повсеместни. Не приказваме единствено за ляво и дясно, приказваме за село и град, за млади и остарели.

Вижте целия диалог във видеото!
 Продължават разногласията за увеличените партийни дотации Продължават разногласията за увеличените партийни дотации
Продължават разногласията за увеличените партийни дотации, които през вчерашния ден с гласуването на бюджета скочиха от 1 на 8 лв. на получен глас. ГЕРБ разясниха,...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР