Твърди се, че в Колумбия тийнейджър е бил убит от

...
Твърди се, че в Колумбия тийнейджър е бил убит от
Коментари Харесай

Спиритическа дъска нареди на момчета да убият приятеля си СНИМКА

Твърди се, че в Колумбия младеж е бил погубен от група негови другари, откакто играли със спиритическа дъска, която „ им е споделила да го убият “. 

17-годишният Хосе Маурисио Оспина беше открит мъртъв, гол и с лицето надолу в чаршаф, откакто играел с трима от най-хубавите си другари в къща в град Патио Бонито предишния април.

Играта включва потреблението на показалец, който се плъзга по спиритическа дъска, състояща се от букви от писмеността и числа от 0 до 9, за които се допуска, че споделят с духовете на мъртвите.

Смъртта на момчето остава в развой на следствие, само че едно от замесените момчета твърди, че е споделил на органите на реда, че „ дъската им е споделила да го създадат “, пише Metro.

Потресената майка на жертвата, Клаудия Веласкес, упорства за отговори, защото следствието не демонстрира прогрес. Жената сподели, че последния път, когато видяла Хосе Маурисио, той си пишел домашните на компютъра.

" Излязох по работа, а той остана у дома, само че сподели, че ще отиде при другар от учебно заведение, с цел да си напише домашните. Познавам момчето, при което отиде, синът ми даже нощуваше при него няколко пъти ", спомня си тя.

Когато Клавдия се връща у дома към осем, тя видя, че момчето още не е вкъщи. Тя му се обадила още веднъж към 23 часа. По-късно Клаудия още веднъж се обадила на сина си и полицията вдигнала телефона. Служителите на реда дали отговор, че телефонът е у тях, тъй като реагират на незабавен случай.
 Приятели убиха момче по време на сеанс, ликвидиране, ликвидиране на младеж, дъска Ouija, дъска Ouija Смъртта на Хосе към момента се проверява. Снимка: Newsflash
Докладът от аутопсията удостовери, че младежът е бил удушен до гибел, със синини по главата, и също по този начин уточни, че тялото е било преместено след гибелта. Според известия в локалните медии, един от младежите, играещи играта, твърди, че е споделил, че дъската им е споделила да убият някого и че е " избрала " Хосе. Друг негов другар описа, че са взели LSD преди мача, само че токсикологичната експертиза посочила, че жертвата не е имал този опиат в тялото си.

" Видях цветни фигури, по-късно съучениците ми се удряха в стената и по-късно Маурисио на пода в кръв. Знаех, че всичко е сън ", сподели момчето, чието име не се оповестява.

Смъртта на Хосе продължава да се проверява.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР