Твърди се, че украинското разузнаване се е опитало да убие

...
Твърди се, че украинското разузнаване се е опитало да убие
Коментари Харесай

BILD: Украинското разузнаване се е опитало да убие Путин с експлозивен дрон


Твърди се, че украинското разузнаване се е пробвало да убие съветския президент Владимир Путин с избухлив дрон UJ-22 на 23 април, когато той е трябвало да посети индустриалния парк Руднево край Москва. Това разкрива вестник " Билд ", като прибавя, че опитът за ликвидиране се " пази в загадка от съветските управляващи, само че несполучливо ". За да убие президента на Русия, се твърди, че UJ-22 е изхвърчал от Украйна следобяд на 23 април. Това е най-модерният отдалечено пилотиран аероплан, доставен на въоръжените сили на някогашната руска република, кадърен да покрива дистанции до 800 километра. Целта би била индустриалният парк Руднево край Москва, на 500 километра от Украйна.

Украинският деятел Юрий Романенко, считан за доста непосредствен до разузнаването в Киев, сподели, че " през последната седмица " тайните служби са били осведомени за визитата на Путин в Руднево.

В резултат на това UJ-22 излетява и изпреварва Противовъздушна отбрана на Руската федерация и се разрушава „ в близост “ от задачата. Няколко съветски медии оповестиха, че дрон от този вид се е разрушил покрай Воросского, на към 20 километра източно от индустриалния парк Руднево. Дистанционно пилотираният аероплан е инсталирал 30 блока експлозиви C4 с общо тегло 17 кг от вида M112, употребен и от въоръжените сили на Съединените щати и Канада. Въпреки това Путин в никакъв случай не е посещавал индустриалния парк Руднево, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков на 24 април. Служителят сподели, че „ съветският президент работи от Кремъл, той няма планувани огромни обществени събития “. За " Билд " това е " тактичност за прикриване на опита за ликвидиране на Путин ", която украинските деятели считат за " огромен триумф ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР