Твърди се, че украинският президент Володимир Зеленски е отдал луксозната

...
Твърди се, че украинският президент Володимир Зеленски е отдал луксозната
Коментари Харесай

Курир: Украинският президент Зеленски е отдал под наем луксозната си вила в Тоскана на руснаци

Твърди се, че украинският президент Володимир Зеленски е отдал първокласната си вила в Тоскана на руснаците за месец, оповестява с, базирайки се на  италианският вестник. От друга страна Зеленски прикани водачите на Европейски Съюз да отхвърлят визи на съветски туристи.

Руска двойка с лондонски адрес нае вила за август, като заплати сумата от 50 000 евро. Вилата, която се намира в крайбрежния град Форте дей Марми, е била купена от Зеленски за четири милиона евро, до момента в който той към момента е бил артист, добавя изданието.

Ukrainian President Volodymyr Zelensky rented his villa in Forte dei Marmi to a Russian couple for 50,000 euros a month, according to Italian newspaper Il Tirreno⁠⁠.

Earlier, the president of Ukraine asked the Italians not to let Russian tourists into the country..
— Geo_monitor (@colonelhomsi)

Снимки, оповестени от двойката в обществените мрежи, потвърдиха, че те са отседнали в имението на Зеленски, показва Il Tireno.

Още през март Зеленски категорично прикани италианското държавно управление да „ блокира всички съветски недвижими парцели, сметки и яхти, от Шехерезада до най-малките “, визирайки 140-метрова суперяхта, за която се твърди, че принадлежи на съветски магнат, написа „ Курир “.

В допълнение към тосканската вила на Зеленски, украинският президент и близкият му кръг имат обстойно портфолио от офшорни недвижими парцели и активи, в това число няколко скъпи резиденции в Лондон, добавя изданието.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР