Твърди се, че Стейси Соломон и Джо Суош са говорили

...
Твърди се, че Стейси Соломон и Джо Суош са говорили
Коментари Харесай

Стейси Соломон „шокира“ съпруга си Джо Суош с надежди за шесто бебе, тъй като тя е „отново мрачна“

Твърди се, че Стейси Соломон и Джо Суош са „ говорили за още едно бебе “, макар че се твърди, че той е " шокирана ", че тя " желае едно толкоз бързо ".

Двойката към този момент е родител на деца Рекс, четири, Роуз, две, и 11-месечната Бел дружно. Тяхното семейство също включва децата на Стейси, Закари, 15 и Лейтън, 11, както и сина на Джо, Хари, 16, от предходни връзки.

Стейси, 34, беше дразнена по-рано този месец, че се интересува в разширението на фамилията им. Водещата показа, че би се радвала да има повече деца, само че допусна, че 42-годишният Джо няма да се усеща по същия метод.

Източник към този момент сподели OK! списание, че двойката - която е дружно от 2016 година - е " говорила за още едно бебе ". Те обаче прибавиха, че „ животът е толкоз претрупан “ сега и че Джо държи „ главата си в ръцете си “.

Източникът сподели: „ Те са говорили за още едно бебе, само че животът е толкоз ангажиран тъкмо в този момент, тъй че Джо е шокиран, че Стейси го желае толкоз бързо. Той се надяваше, че тя ще изчака ощ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР